Valakik miért lesznek ennyire homofóbok? Ennyire elmaradottak és tudatlanok.
Erre nehéz válaszolni, engem tiltottak ki fórumról homofóbiáért, csak azért, mert leírtam:
Bár több meleg fiú lenne, mert már most is érezhetően könnyebb csajozni, a sok fiatal gimis és fősulis homár miatt.
Ha te nem tudod elfogadni az ők véleményüket, miszerint nincsenek oda a melegekért, nekik se kell elfogadniuk ezt az egész hercehúrcát.
Nincs bajom a melegekkel, nem egy olyan dolog amit ők választottak, de ez az egész pride egy idgesítő baromságnak tartom, ami több utálot szerez nekik mint támogatokat. Azért vonulnak fel,hogy legyenek jogaik... ja, és azokban az országokban ahol van, minek még vonulnak fel? Mert felszokás ott is.
A melegség egy olyan téma lesz mindig is ami sose lesz mindenki által elfogadva, és kész. Vannak idiótább emberek akik ezt nem tudják szépen kifejezni,de nem is tudom miért egészen a melegekig kell elmenni és őket felhozni példának, amikor van ahol valakit a bőre színe miatt is lelőnének. A lényeg az,hogy a vélemények eltérnek egymástól, nem mindenki tudja magát kifejezni,de attól nem lesz senki elmaradott mert nem tartja természetesnek a melegséget.
Az szerintem nem kifejezési probléma, ha valaki azt mondja, hogy lelőné a melegeket vagy feketéket, akárkit. Aki ilyeneket mond, ott fejben azért gondok vannak. Ugyanez igaz arra, aki bzizik, homározik stb. Nem nehezebb a “meleg” kifejezést használni, ész sem nagyon kell ehhez.
Engem egyébként nem izgat, hogy ki meleg és ki nem. Mindenki azt szeret akit, azzal él nemi életet akivel akar és kész. Azzal sincs bajom, ha azonos nemű párt látok kézen fogva sétálni, vagy esetleg megcsókolják egymást. Megjegyzem ez ritka, pont az ilyen “le kellene lőni az összeset” típusú egyének miatt. Számomra sokkal gusztustalanabb az, amikor párocskák csókcsatáznak az utcán, tömegközlekedésen és mindenkinek hallgatnia kell a cuppogást. Mivel biológiailag a férfi-nő párosítás az ideális, ez a társadalmi normák szintjén sincs másképp és gyakorlatilag ezek az irányadóak.
A Pridedal viszont vegyes érzéseim vannak. Elvégre ők csak azt akarják megmutatni, hogy ugyanolyan emberek mint mások, a célja szerintem jó és világos, viszont a kivitelezéssel nem értek egyet. Lehetne ezt máshogy is.
Egyébként Kérdező, a magyar nép krvára konzervatív, bizonyos szempontokból ijesztően visszamaradott. Nyugaton, Amerikában a melegek elfogadása korántsem akkora probléma mint itt. De nem is lehet mást várni ott, ahol a tetovált ember már automatikusan bünöző, rossz munkaerő stb.
Külföldön élsz, vagy miért merült fel benned ez a kérdés? :D Magyarország térben és időben igen messze áll a fejlett világtól. Nézd (vagy inkább ne) meg az ATV riportját az őcsényi hisztiről, amikor menekült gyerekeket (!) akartak ott elszállásolni. Nézd meg azt a sok őszintén rettegő, ostoba arcot, azt a kritikátlan, ösztönvezérelt reakciót, amit kiváltott belőlük. Ők a magyarok. Tedd fel magadnak a kérdést: van okod meglepődni azon, hogy két tisztességben megőszült, idős ember lelőné a melegeket? Általános értelemben igen, de ebben az országban nem. Örülj neki, hogy nem látszik rajtad, különben még agyon is verne néhány ilyen, és végig azt hinné, hogy jót cselekszik.
Felmerült itt a Pride problémája. Az az érdekes, hogy akik hőbörögnek miatta, azok közül agyilag egy sem jut el odáig, hogy ha senki sem köpködne a Pride miatt, akkor nem is lenne. Nem a meleg miatt, hanem pont miattuk kell megrendezni. :D
Ne törődj velük, miután megbeszélték, hogy miként lőnének le embereket, európai keresztény-konzervatív felsőbbrendűségük biztos tudatában, büszkén sétáltak az Állatkertben. Ők nem tudták rólad, hogy meleg vagy, de te már tudod róluk, hogy hülyék. :)
Hatos, csak nem te voltál az egyik nyugdíjas? :) Ha már ilyen logikusan próbáljuk megközelíteni a problémát, akkor: egy melegről, annak tudatában, hogy homoszexuális, csak annyit állíthatsz teljes bizonyossággal, hogy... hogy homoszexuális. :D Ettől még lehet utolsó, élősködő szemétláda, aki káros a társadalomra, vagy lehet Alföldi Róbert például.
Ezzel szemben arról az emberről, aki lelőne másokat csak azért, mert nem oda dörgölik pl. a kis pöcörőjüket, ahova ő jónak látja, arról teljes bizonyossággal állítható, hogy minimum tudatlan, elmaradott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!