Rettegek hogy jön a 3. világháború és megerőszakolnak. Mit tegyek?
Nem jön a 3. világháború.
Van egy-két űrlényfaj flottákkal. Egyelőre azonban nem akarnak támadni. Ha egyik támadna, akkor a másik megtámadná a támadót.
Embereknél meg nincs veszélye.
Lehet ettől is rettegni, de vannak ennél sokkal megfoghatóbb, reális félelmek is.
De a lényeg az, hogy rájöjj, mi okozza azt, hogy fóbiád legyen. A fóbia egy tünet, egy mélylélektani hiányállapot tünete. Nekem szorongásos hipochondriám volt legalább egy évtizedig azért, mert nem azt az életet éltem, amit szerettem volna.
Tehát ennek a szorongásnak az oka benned van, kérdező. A kérdésedre válaszolva áss mélyre, és fejtsd meg, hogy mi okozza a fóbiás szorongásodat. Valószínűleg ugyanúgy a kiszolgáltatottságtól félsz, mint én annak idején.
Mi az oka? Miért rettegsz attól, hogy más irányítja majd a sorsodat, nem te? Mit tehetsz ellene? Mi rossz a mostani élethelyzetedben? Min kellene változtatnod?
Na a töri tanárodról is megvan a véleményem.
Nyugodj meg,nem lesz világháború.
A 3. vh. - ha lesz - teljesen másféle lesz, mint az előzők.
Sokkal kevesebb katona fog rohangászni mindenfelé. Inkább messziről fognak támadni.
Megölni így könnyebb valakit, de megerőszakolni? Messziről?
Hogyan?
Nyugi boogie!!!
Ha lesz III VH akkor nem érőszakolnak meg senkit. Ugyanis meghal mindenki
De ha letelepitik ide a négereket meg a sivatagi cigányokat akkor megerőszakolnak világháború nélkül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!