Mennyire vannak visszaemlékezések a második világháborúról?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy pl egy államvizsga dolgozatot mennyire lehetne megírni az 1940-44 között állomásozó Magyar honvédség életéről, szokásairól, higéniájáról vagy történeteiről?
Kihez lehetne folyamodni szakirodalomért, vagy tudnátok adni bibliográfiát? Sőt inkább az egész magyar hadaereg élete érdekelne de nem tudom mely könyvek azámítnak jónak
Valaki van aki jártas ebben a témában?
2018. nov. 14. 14:10
1/4 anonim válasza:
Könyvtárak, Hadtörténeti Múzeum...
2/4 anonim válasza:
nagyon, csak szépen utána kell járni.
3/4 anonim válasza:
Rövid válasz: nagyon.
Erdélyben nagy sebességgel folyik az adatok digitalizációja, az egykori újságok ingyenesen elérhetőek az interneten, csak jól kell tudni keresni.
De ha igazán egyedi, ütös dolgozatot akarsz, akkor el kell menni kutakodni, embereket megkérni, meséljenek, mert sokan tudnak.
Én a szülőfalumban tettem ugyanezt, elég sok történet jött össze: [link]
4/4 anonim válasza:
Elégé sok van mostanában szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!