Melegfelvonulás - idén is lesz botrány?
És a Jobbik úgy őszintén miért uszít is?
Éppen néztem a madridi melegfelvonulást, hogy tulképp egy tök jó népünnepély volt, és olyan elszomorító, h ebben a kiba ... országban van csak mindig botrány ebből ?
Ki miben látja a hatalmas különbségeket a témával kapcsolatban Ny-Európa és Magyarország között ?
Én tudom h a mentalitás csak nagyon lassan változik és nem egy döntés kérdése, na de ennyire ?
20:47
mire gondolsz ??
és 20:45 kifejtenéd mivel fertőzik a társadalmat a te elgondolásod szerint? és megint jön a kérdés, hogy csak ebben az országban?
Semmi durva nem volt benne:
-Fertőzik, mivel pl. a Steiner Kr. folyik a médiából is.
-Igen, el kell őket lehetetleníteni. Oroszoknál már betiltották!!
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:44
Arra gondoltam hogy nem azért csinálják hogy egyenjogúság legyen, nézd csak meg.. tavaly is^^ egy csomó meleg beöltözött transzinak, provokáltak mindenkit .
Ha annyira egyenjogúak akarnak lenni akkor vállalják be , de ne úgy hogy provokatív ruhákat húznak, festik magukat stb... )
Már megint ideges lettem. Tegnap a híradóban külön kielemlték, hogy se a németeknél, se Londonban, se Madridban se sehol nem volt egyetlen kisebb botrány se a felvonulások kapcsán és egy hajnalig tartó buli lett belőle mindenhol.
Olyan elszomorító .... miért itt nálunk van csak cirkusz ?? :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!