Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melegfelvonulás - idén is...

Melegfelvonulás - idén is lesz botrány?

Figyelt kérdés

És a Jobbik úgy őszintén miért uszít is?

Éppen néztem a madridi melegfelvonulást, hogy tulképp egy tök jó népünnepély volt, és olyan elszomorító, h ebben a kiba ... országban van csak mindig botrány ebből ?

Ki miben látja a hatalmas különbségeket a témával kapcsolatban Ny-Európa és Magyarország között ?

Én tudom h a mentalitás csak nagyon lassan változik és nem egy döntés kérdése, na de ennyire ?

2010. júl. 3. 19:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

20:47

mire gondolsz ??

és 20:45 kifejtenéd mivel fertőzik a társadalmat a te elgondolásod szerint? és megint jön a kérdés, hogy csak ebben az országban?

2010. júl. 3. 20:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Semmi durva nem volt benne:

-Fertőzik, mivel pl. a Steiner Kr. folyik a médiából is.

-Igen, el kell őket lehetetleníteni. Oroszoknál már betiltották!!

2010. júl. 3. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:44

Arra gondoltam hogy nem azért csinálják hogy egyenjogúság legyen, nézd csak meg.. tavaly is^^ egy csomó meleg beöltözött transzinak, provokáltak mindenkit .

Ha annyira egyenjogúak akarnak lenni akkor vállalják be , de ne úgy hogy provokatív ruhákat húznak, festik magukat stb... )

2010. júl. 3. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
"Jézusnak is két apja volt." Ezek után mit akarnak, már nem azért?
2010. júl. 3. 21:00
 15/18 A kérdező kommentje:
20:57 ebben igazad van, és hidd el, normális meleg nem is megy a felvonulásukra, de azért előzőnek pedig, mi a bajod Steiner Kristóffal? Ő legalább természetes módon vállalta be, és ezért értékelem őt, mégha amúgy emberileg nem is szimpatikus. de ismerd el, jelenleg itt nálunk nagy dolog ezt nyíltan felvállalni, és ő megtette
2010. júl. 3. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, felvállalta. Egyre többen teszik. Lassan már egy hullám indul el, mindenki vall, a fiatalok meg ebből tanulnak.
2010. júl. 3. 21:06
 17/18 A kérdező kommentje:
ne viccelj már, azért az elég rég kimutatott ténykérdés, hogy ez nem egy eltanulható nyavaja :)) szal senki nem lesz meleg mert túl sok meleget lát pl életében ... csak ez is olyan jól hangzó szöveg, csak kár h nem igaz, olvass erről pszichológiai tanulmányokat !
2010. júl. 3. 21:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Már megint ideges lettem. Tegnap a híradóban külön kielemlték, hogy se a németeknél, se Londonban, se Madridban se sehol nem volt egyetlen kisebb botrány se a felvonulások kapcsán és egy hajnalig tartó buli lett belőle mindenhol.

Olyan elszomorító .... miért itt nálunk van csak cirkusz ?? :((

2010. júl. 5. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!