Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert okoskodnak egyesek...

Miert okoskodnak egyesek olyan dolgokrol, amiket nem ertenek epp azoknak, akik ertik az adott temat?

Figyelt kérdés
Miert van az, hogy sok ember olyan temarol osztja az eszt, amihez nem ert es kozben sokkal okosabbnak hiszi magat, mint az, akinek van igazi tapasztalata, tudasa adott dologrol? Mondok egy peldat. Egyik rokonom, aki meg eleteben nem volt kulfoldon nagyon csunyan beszel egyes nepekrol, pedig semmit sem tapasztalt, sosem elt kint. Olyan hivatalos dologrol is megnyilvanult teljesen hibasan, amit en tapasztaltam sajat boromon, es leallt velem vitatkozni olyanon, amirol fogalma sincs. Mire jo ez? Mit bizonyit ezzel?
2010. jún. 29. 19:48
 1/6 anonim válasza:
De idegesítenek az ilyen emberek! Legszívesebben egy jó nagyot rúgnék beléjük mérgemben de inkább rájuk hagyom mert ők "úgyis jobban tudják". Legalább is azt hiszik. Igazából az ilyeneknek nem tudok mit mondani ha meg rájön h nekem volt igazam nem is mond semmit. Vagy annyit mond h hát ő tudta! Ha meg vkit vagy vmit úgy szid hogy nem tudná miről van szó felvilágosítom de nem éppen udvariasan...
2010. jún. 29. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
mert nem veszi észre hogy tirpák
2010. jún. 29. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:

itthon nagyon sokan nem hogy mindenhez értenek, de mindenhez jobban értenek.

Ahol sokan érzelmi alapon viszonyulnak nyelvészeti/régészeti/történelmi/közgazdasági/geopolitikai és sok egyéb témákhoz/tézisekhez, és szólják le a hozzáértőket mindenféle alaptudás nélkül, csak mert az ő ízlésüknek és politikai beállítottságuknak az jobban megfelel, ott sokat nem lehet várni.

2010. júl. 1. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:

egy dolgot jó ha tudsz...

minden relatív...s te is belefuthattál volna olyan közösségbe, aki szemétkedik veled, a kérdés pedig az, hogy akkor is jó véleménnyel lettél e volna róluk.

természetesen igazad van, hogy látatlanba nehogy már ítélkezzünk...de tudod az igazság az, hogy egyáltalán nem szabad megítélni mást, inkább segíteni azt. például a rokonodat, s leülni megbeszélni vele, hogy nem mindenki ilyen, megértőnek lenni vele, jó példát mutatva, s hidd el, így tud változni az ember, ha kedvesek vele. :)

üdv

25/F

2010. júl. 2. 13:52
 5/6 A kérdező kommentje:
En kedves vagyok hozza, el is magyaraznam nyugodtan a dolgokat, de minden masodik szoba belevag, hogy a maga verziojat mondja.
2010. júl. 4. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

türelmesnek kell lenni, kitartás, lélekben veled vagyok. menni fog, legalábbis nekem megy, ha ilyesmi van, igaz időbe telik. :)

üdv

25/F

2010. júl. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!