Mi lesz ebből az országból?
Láttam a televízióban egy riportot, amit a cigányokról készítettek. A videós stábot 2 sörétespuskával felszerelt őr kísérte, csak úgy mehettek a faluban kamerával.
Mi lesz itt, mi lesz 5-10 év múlva? Féltsem a gyermekeimet, ha kiléponek az utcára, és aggódjak minden délután, hogy hazaérnek-e egyáltalán? Mit lehet tenni ez ellen a fenyegetettség ellen?
Igaza van az előttem szólónak!! Aki gyilkol az bűntessék meg!!! Dögöljön meg az olyan!! Pláne ha nő!vagy gyerek gyilkos!! Legyen az: Roma, zsidó, magyar, Dél-Afrikai..vagy tudom is én.
A törvény vonatkozzék mindenkire!!
" És akkor is legyetek már felháborodva ha majd egy cigányt ölnek meg.. köszí"
És ha megölnek egy cigányt akkor mit csináljunk? Mi is sírjuk tele a világot a rasszizmussal? Itt a gond, hogy gyilkosság történhet mindkét oldalról, csak ha cigány az ádlzoat akkor rögtön előjön a rasszista-kártyával,stb...Mi magyarok mivel jöjjünk akkor elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!