Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lesz ebből az országból?

Mi lesz ebből az országból?

Figyelt kérdés

Láttam a televízióban egy riportot, amit a cigányokról készítettek. A videós stábot 2 sörétespuskával felszerelt őr kísérte, csak úgy mehettek a faluban kamerával.

Mi lesz itt, mi lesz 5-10 év múlva? Féltsem a gyermekeimet, ha kiléponek az utcára, és aggódjak minden délután, hogy hazaérnek-e egyáltalán? Mit lehet tenni ez ellen a fenyegetettség ellen?

2010. jún. 29. 14:40
1 2 3 4
 31/33 dag ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak!! Aki gyilkol az bűntessék meg!!! Dögöljön meg az olyan!! Pláne ha nő!vagy gyerek gyilkos!! Legyen az: Roma, zsidó, magyar, Dél-Afrikai..vagy tudom is én.

A törvény vonatkozzék mindenkire!!

2010. júl. 2. 22:32
 32/33 anonim ***** válasza:

" És akkor is legyetek már felháborodva ha majd egy cigányt ölnek meg.. köszí"

És ha megölnek egy cigányt akkor mit csináljunk? Mi is sírjuk tele a világot a rasszizmussal? Itt a gond, hogy gyilkosság történhet mindkét oldalról, csak ha cigány az ádlzoat akkor rögtön előjön a rasszista-kártyával,stb...Mi magyarok mivel jöjjünk akkor elő?

2010. júl. 3. 11:04
 33/33 anonim ***** válasza:
ez nem igaz! inkább azzal vagytok hogy " a cigányok ölnek " haggyuk már .. itt felénk a magyarok 89 % a leg sinterebb! Igen ahogy mondtad: vannak ilyenek és olyanok .. mint magyarokban mint romákban .. és ha én használom a " magyar " szót akkor lécci ti is a " roma " szót! kösz!
2010. júl. 3. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!