Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lesz ebből az országból?

Mi lesz ebből az országból?

Figyelt kérdés

Láttam a televízióban egy riportot, amit a cigányokról készítettek. A videós stábot 2 sörétespuskával felszerelt őr kísérte, csak úgy mehettek a faluban kamerával.

Mi lesz itt, mi lesz 5-10 év múlva? Féltsem a gyermekeimet, ha kiléponek az utcára, és aggódjak minden délután, hogy hazaérnek-e egyáltalán? Mit lehet tenni ez ellen a fenyegetettség ellen?

2010. jún. 29. 14:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Itt aki pattog az te vagy!!

Méhgogy linkelni??? Szerinted én nem olvasok a neten erről?? Vagy nem nézek tv-t?? Nem pár száz ember miatt kell megítélni 800 ezret ember!!! Gondolkozz már kicsit!!"

Igen, pár száz ember, aki bele kerül a médiába, mert ugye te sem gondolod komolyan, hogy minden egyes verekedéssel, lopással rablással külön fognak foglalkozni. De ha ilyen tájékozott vagy, akkor biztosan meg tudod mondani, hogy az általad olvasott erőszakos bűncselekményekről szóló hírekben arányaiban mennyi a magyar elkövető.

"Az ilyen divat nácik mint te hirdetik ezeket a hülyeségeket amiket irogattok!!"

Ez aztán a velős érvelés.

[link]

Minden elismerésem.

Se nem vagyok náci, se nem csinálok semmit divatból, te viszont teljesen vak vagy. Vagy inkább szemelellenzős. Gyere le a rózsadombról a pórnéphez Ózdra éjszaka.

"A média manipulál titeket!!!"

A számból vetted ki a szót.

2010. jún. 30. 17:53
 22/33 dag ***** válasza:

17:53

EZT A DUMÁT!!!! TE JÓ ÉG :D :D :D

na mindegy is!! Mert én ezen nem vitázom veled!!

Nekem vannak roma haverjaim akikért az életem adnám!!

Nem egyszer oda áltak mellém, meg még sorolhatnám!!

Van neked egy nézőpontod meg nekem is!!

Van olyan roma akivel boxoltam én is!! Sőt egyszer még bandástul is rámjöttek éjjel!!

A ku.... anyukat!!! :D

De én nem fogok mást gy elitélni!!!

Na meg az hogy nem rakják be a tv-be????

Miért nem rakják be?? Örül a média ha ilyenen csámcsokhat!!

2010. jún. 30. 18:03
 23/33 anonim ***** válasza:

"Nekem vannak roma haverjaim"

Meg is látszik a stílusodon.

"Na meg az hogy nem rakják be a tv-be????

Miért nem rakják be?? Örül a média ha ilyenen csámcsokhat!!"

Nem örülnék. Annak örülnék, ha abbahagynák az ámokfutást.

Lehet, hogy te jól kijössz velük, de az ország többi 9.199.999 magyarja, legalább is aki napi szinten kapcsolatba kerül velük, nem. Már ha ugyan nem vagy te is cigány.

Nekem okot adtak az ellenszenvere, a rokonszenvre viszont még egyszer sem. Én ebből tanultam. Nekem ez a tapasztalatom.

2010. jún. 30. 18:17
 24/33 dag ***** válasza:
Nem mindenki gondolkodik úgy ahogy te!!!
2010. jún. 30. 18:19
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem akartam ilyen vitát. Megkérnék mindenkit, hagyjátok abba. Nem itt kell vitázni, valaki kérdést tett fel. Annak az 1-2 embernek, aki nekem válaszolt, nem huszárkodott, annak köszönöm!
2010. jún. 30. 18:42
 26/33 dag ***** válasza:

18:42

Kedves kérdező:

ez oké hogy te felteted itt ezt a kérdést!! nem mintha nem lenne már vagy 10000 ilyen kérdés de mindegy!!!

Csak tudod a sok marha akik látják a "cigány" szót egy kérdésben azok már csak ezeket tudják kommentelni: jobbik!! Kiirtani az összeset! Bűnözők!!! stb.........

Nagy ártatlan kis megrezent nép!! A magyar nép!! (mi)

2010. jún. 30. 19:16
 27/33 A kérdező kommentje:
Még a végén én leszek a hibás. Ez az oldal se a régi már. Részemről lezártam a "beszélgetést".
2010. jún. 30. 19:31
 28/33 anonim ***** válasza:
Na jó! most áljunk le! Nem minden roma ilyen .. nem tudom hogy nem lehet felfogni hogy nem mindenki ilyen! Ne haragudjatok de én Roma lány vagyok .. és énnis nagyon félek az ilyen elvetemült romáktól .. de a magyaroktól is.. és azért mert romák is öltek .. dölö*jenek meg! De magyarok is öltek már .. ők is gölöl*enek meg! Értitek? Sok roma aki normális emiatt van lenézve .. nah ez a rasszizmus .. a rasszista = gyilkossal! Mert amúgy ha meglátok egy nagyon sinter cigányt akkor megilyedek és elkerülöm .. de ha meglátok egy skinhead-et akkor is ez a véleményem .. el lehetne már gondolkozni!
2010. júl. 2. 17:15
 29/33 anonim ***** válasza:
jah akkor tulajdonképpen nincs is semmi probléma, ugye? minden szép sé jó...sőt, ahogy a cigány raffael előadta a bíróságon cozma tárgyalásán: tulajdonképpen nem is cozma, hanem ő az áldozat...pf
2010. júl. 2. 17:43
 30/33 anonim ***** válasza:

Nah ezt nem mondtam!

Természetesen a cigány bűnözőket is akasszák fel .. de a magyarokat is! ennyi! És akkor is legyetek már felháborodva ha majd egy cigányt ölnek meg.. köszí

2010. júl. 2. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!