Mi lesz ebből az országból?
Láttam a televízióban egy riportot, amit a cigányokról készítettek. A videós stábot 2 sörétespuskával felszerelt őr kísérte, csak úgy mehettek a faluban kamerával.
Mi lesz itt, mi lesz 5-10 év múlva? Féltsem a gyermekeimet, ha kiléponek az utcára, és aggódjak minden délután, hogy hazaérnek-e egyáltalán? Mit lehet tenni ez ellen a fenyegetettség ellen?
"Meg itt az előttem szólóknak!!!!
Mit tenne a jobbik a romák ellen?????
Népirtás?
Vagy cigányűldözés?"
Te öcsém! Figyeljél már, magyarul beszélsz? Olvasd már el mit írtam:
1. Ns vagyok és semmi közöm a jobbikhoz! Nem is komálom őket! FELFOGTAD?
2. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ezeket a dzsippes sztorikat meg mészárlásokat hol olvassátok? Honnan veszitek? Komolyan érdekel! Melyik sci-fi könyvből?
És légyszi csak akkor válaszolj ha megértetted amit írtam, és akkor is a kérdésre! Üdvözletem
19:56
"Lehet kicsit elszabadultak az indulatok! De azért ilyen túlzásokba ne esünk!!"
Nem estünk túlzásokba hidd el.
"A gyerekeidet meg ne féltsed!! Még azért gyerek gyilkos roma nem volt eddig!!"
Joggal félti, mert lehet, hogy ezidáig nem öltek meg (sok) gyereket, de rabolták már ki, verték már meg, erőszakolták már meg. Ez is több mint sok.
pl. [link]
"Ellentétben velünk magyarokkal!!"
Azért ne hasonlítsd a magyarokat és a cigányokat ezen a téren. Nálunk nem népbetegség a súlyos erőszakos bűncselekmények elkövetése. Megesnek, de hát az arányok...
"Meg itt az előttem szólóknak!!!!
Mit tenne a jobbik a romák ellen?????
Népirtás?
Vagy cigányűldözés?"
Ilyesmikkel nem a jobbik dobálózott, hanem egyes szavazóik és a politikai vetélytársaik.
"Na ezért vagyunk itt ahol vagyunk!! szégyenbe tették az országot a nagy rasszizmussal!! A világon mindenhol csak rólunk kántálnak, hogy milyen szemét egy nép, a magyar nép!!! HAJRÁ NAGY HAZAFIK!! SÜLYEDJÜNK MÉG MÉLYEBBRE!"
A választások után voltunk téma egy-két napig. "Szlovákiában" valamivel tovább. Sehol nem beszélnek rólunk. Az őszödi beszédnek és a Kósaféle elszólásnak sokkal komolyabb nemzetközi visszhangja volt. Nem is hoztak szégyent ránk.
20:11
Jó mert látom te sem tudsz olvasni!!
Én nem te rád irtem a jobbikot!!
Ott volt hogy az előttem hozzászóloknak szól!!
Nézd csak meg!!
20:12!!!
Ezen kár lovagolni!!! Mindenhol vannak bűnözők!!
Heti rendszerességel hallani pedofil gyilkosokról és nemi erőszakosokról!! És ezeket nem csak a romák viszik végbe!!!
Hibáztatni akartok valakit????
Hibáztasátok az országot! A jó ember kidolgozza a belét a minimállbérért!!!
Pl: Gyurcsány!!!!!!!! Neki is sokat köszönhet az ország!!
Figyeljetek! Nem fogni kell egy népcsoportot és kiélni rajta a rasszista hajlamokat!! Mert aztán ennek jó vége sehogy sem lesz?? Vagy polgárháborút akartok???
ez az egyetlen ország ahol még sohasem volt!!
De az ilyen nagy agyak mint ti!! Rögön kirobbantanátok!
Itt semmit nem kell tenni!
Majd a csodálatos, überfasza demokráciában megoldódik egy csapásra minden. Majd szavazunk és beszélünk a problémáról és huss!, egy intésre elmúlnak a gondok.
20:21
Ha csak pattogni bírsz a hű de nagy rasszizmus miatt, inkább ne is fojtasd a kommentelést.
A rasszizmus nem ok nélkül alakul ki.
Én nem mondtam, hogy csak cigányok bűnöznek.
Az csak egy kiemelt eset, de miért ne lovagolhatnék rajta. Linkelhetek neked százával hasonlókat. Nem hiszem, hogy tartani tudnád a lépést.
Rasszizmus?!A cigányokat mindenütt utálják! Nehogy azt mondjátok már ,hogy a románok vagy a szlovákok nem utájlák őket! Mégis hogyan reagáljunk az állandó kötözködéseikre és a bűnözésükre?Rasszista vagyok, mert félek egy cigánytelep felé menni??????Nem!ezt a népet nem lehet tolerálni!Van 10 %-ék rendes köztük.....És?a 90%-meg nem az....!
Hogy mi lesz itt?40-50 év múlva cigány többség!
Nem lehet ez ellen tenni semmit!Mert nincs rá akarat!A jogvédők költözzenek cigányok közé,kiváncsi lennék rá ,hogy tetszene neki!
Ahol élek már a lakosság harmada cigány,itt 10-20 év és többségben lesznek!
Üdv,Salgótarjánból
12:33
Itt aki pattog az te vagy!!
Méhgogy linkelni??? Szerinted én nem olvasok a neten erről?? Vagy nem nézek tv-t?? Nem pár száz ember miatt kell megítélni 800 ezret ember!!! Gondolkozz már kicsit!!
Az ilyen divat nácik mint te hirdetik ezeket a hülyeségeket amiket irogattok!!
A média manipulál titeket!!!
12:34
Ennyire elpuhult a magyar nép!! Méghogy félsz???
Nézzük csak Amerikát!! A getóban a drog, meg a fegyverek végett másodpercenként hal meg egy ember!!!
sok gyerek..meg még sorolhatnám!!!
Ha itt az országban is ez lenne????
Ennyire már ne legyetek hazafik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!