Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lesz ebből az országból?

Mi lesz ebből az országból?

Figyelt kérdés

Láttam a televízióban egy riportot, amit a cigányokról készítettek. A videós stábot 2 sörétespuskával felszerelt őr kísérte, csak úgy mehettek a faluban kamerával.

Mi lesz itt, mi lesz 5-10 év múlva? Féltsem a gyermekeimet, ha kiléponek az utcára, és aggódjak minden délután, hogy hazaérnek-e egyáltalán? Mit lehet tenni ez ellen a fenyegetettség ellen?

2010. jún. 29. 14:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
72%
Szavazz legközelebb a Jobbikra! Egyetlen kiút lehet.
2010. jún. 29. 15:04
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

az ország egy putri lesz...

de talán nem :)

2010. jún. 29. 15:10
 3/33 A kérdező kommentje:
Nem akarok sem a Jobbik, sem bármelyik párt ellen beszélni, DE: Mit gondolsz, ha a Jobbik kerülne a kormányra, mi lenne? A választás éjszakája után, reggel 8 órakor géppuskás dzsippekre ülne a Magyar Honvédség, és megkezdenék a cigányság kollektív kiírtását? Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. Mindazonáltal távol álljon tőlem bármelyik párt kritizálása, de a Jobbik kormányrakerülésével sem oldódna meg csettintésre a probléma.
2010. jún. 29. 15:11
 4/33 anonim ***** válasza:
Kezdj el készülni az anarchiára. Szervezz egy összetartó önvédelmi csoportot, a gyerekeket írasd be hapkido oktatásra, és neked is javaslok otthonra egy sörétes puskát. Lehetőleg "pump-action" rendszerűt.
2010. jún. 29. 15:22
 5/33 anonim ***** válasza:
Például a Jobbik nem feküdne le az EU-val, és ez már sokat jelentene :)
2010. jún. 29. 15:25
 6/33 A kérdező kommentje:

Úgy hallottam, utcai önvédelemre a Krav Maga a legkönnyebben elsajátítható "stílus" vagy hogyan nevezzem(megkérném a kedves válaszolókat, tekintsenek el a zsidózástól, köszönöm). Oda már idén lesz második éve, hogy járnak.

A fegyverrel mi a helyzet? Besétálok egy debreceni fegyverboltba(vagy vadászboltba) és azt mondom, szeretnék egy fegyvert, lehetőleg egy M4es Benellit, önvédelemre, és ott akkor elküldenek a hivatalos papírokkal a rendőrségre, stb?

2010. jún. 29. 15:26
 7/33 anonim ***** válasza:

"Besétálok egy debreceni fegyverboltba(vagy vadászboltba) és azt mondom, szeretnék egy fegyvert, lehetőleg egy M4es Benellit, önvédelemre"

Szerintem vadászathoz érdemesebb lehet kérni ilyen fegyvert, mint önvédelemhez. Valószínűleg kevesebbet akadékoskodnak majd. Ekkora tűzerőt önvédelmi célra nem hiszem, hogy kiadnak.

A krav-maga nem rossz. Ha már tanulják, akkor csak tanulják tovább. Egyenrangú a többi küzdősporttal és harcművészettel.

2010. jún. 29. 15:39
 8/33 A kérdező kommentje:
Akkor milyen fegyverben gondolkodjak? Mert ha pl a benellit megveszem vadászatra, de mégis használom (ne adj Isten) önvédelemre, akkor meghurcolnak, amiért a vadászfegyveremet önvédelemre használtam. Vagy nem jól gondolom?
2010. jún. 29. 15:58
 9/33 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de a vakbelem is röhög amikor valaki a jobbikot náci pártnak akarja beállítani (én NS vagyok, és fogjátok már fel h a jobbik az r.hadtul nem NS!)....milyen dzsippek meg géppuskák? mondjátok már meg őszintén, hol olvassátok ezeket?
2010. jún. 29. 16:34
 10/33 dag ***** válasza:
0%

Lehet kicsit elszabadultak az indulatok! De azért ilyen túlzásokba ne esünk!!

A gyerekeidet meg ne féltsed!! Még azért gyerek gyilkos roma nem volt eddig!! Ellentétben velünk magyarokkal!!

Meg itt az előttem szólóknak!!!!

Mit tenne a jobbik a romák ellen?????

Népirtás?

Vagy cigányűldözés?

Na ezért vagyunk itt ahol vagyunk!! szégyenbe tették az országot a nagy rasszizmussal!! A világon mindenhol csak rólunk kántálnak, hogy milyen szemét egy nép, a magyar nép!!! HAJRÁ NAGY HAZAFIK!! SÜLYEDJÜNK MÉG MÉLYEBBRE!

2010. jún. 29. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!