Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért fogják más dolgokra a...

Miért fogják más dolgokra a magyarok az alacsony születésszámot?

Figyelt kérdés

több kérdés foglalkozik itt is a demográfiával.

Aki nem vállal gyereket azért teszi met:

-joga van hozzá

-nincs pénze

-rossz az ország helyzete

Miért nem lehet kimondani? hogy kényelmesebb nem gyereket vállalni?

2010. jún. 28. 13:58
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

utolsó a két gyerek tökéletes.

Bár mindenki legalább ennyit vállalna.

2010. jún. 28. 20:08
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
De miert akarod, hogy tobbet vallaljon? Gondolj bele...ha kenyszerre vallal valaki gyereket, milyen elete lesz annak a gyereknek?
2010. jún. 28. 20:34
 23/26 anonim ***** válasza:
9%

A kérdezőnek teljesen igaza van.

A többi meg csak magyarázza a megmagyarázhatatlant. Azt, h eltűnik a fajtánk és a kultúránk, mert nem születnek magyar gyerekek csak cigányok szakajtóstul. Igenis elkényelmesedett individualista szarok vagytok, végig se kellett olvasni a válaszokat, tudom az összes átlátszó érvet fejből. Mert szegény válaszoló úgy nőtt fel, h nincs kaja. Igaz azt nem teszi hozzá, hogy ez azért van, mert szar szülei voltak, akik szartak rá, meg a testvéreire, ez szomorú is. De ha akarna attól ő még több gyereket simán vállalhatna, mert ha törődik a családdal a két felnőtt, akkor ételre mindig jut pénz, ha más nem a támogatásokból. Ezt hívják szociális védőhálónak, amit most leginkább a cigányok használnak ki, de ugyanúgy jár nekünk is.

2010. jún. 28. 22:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Az előzőek jól mondták: nincs biztos alap. Teljes társadalmi anyagi- és létbiztonság van ma Magyarországon. Ez szisztematikusan gerjesztett. De ezt hosszú lenne kifejteni.

Viszont Nyugat-Európában is hasonló tendencia figyelhető meg, pedig ott jó az anyagi helyzet. Érdemes lenne ott elkezdeni a vizsgálódást, mert sok tényezőt kizárhatunk (pl. szegénység).

2010. jún. 29. 00:34
 25/26 anonim ***** válasza:
54%

Én 25 éves nő vagyok és simán ki merem mondani, hogy kényelmesebb vagyok annál,mintsem szüljek.Na?

Szeretek úgy élni,ahogyan most,utolsó éves vagyok az egyetemen,lesz hamarosan egy jó munkám,szeretnék még sokat utazni,ismerkedni,bulizni stb.

Én nem az ország helyzetére fogom. :)

2010. jún. 29. 15:49
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nemrég olvastam egy gyanúsan hasonló hangvételű kérdést, van egy olyan gyanúm, hogy azt is te tetted fel. Még a válaszokra adott reagálás is majdnem szó szerint megegyezik.

Ott már leírtam, amit gondolok, sok más emberrel együtt. Te ott is elvakultan, szemellenzővel álltál hozzá a dolgokhoz, és még elgondolkozni sem voltál hajlandó a másik véleményén. Be kellene most már látnod, hogy egyedül vagy. Gyerekhez nem elég az elhatározás meg a jóindulat, anyagi javak kellenek hozzá. Akárhogyan is csavarod a dolgokat, ez tény, ezen nem tudsz változtatni. Gyereket semmiből nevelni nem lehet, pont. Jó lenne, ha kinyitnád a szemed.

És erre válaszolhatsz bármit, nem érdekel... hülye vagy. Hülyékkel nem vitatkozom.

2010. júl. 1. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!