Miért fogják más dolgokra a magyarok az alacsony születésszámot?
több kérdés foglalkozik itt is a demográfiával.
Aki nem vállal gyereket azért teszi met:
-joga van hozzá
-nincs pénze
-rossz az ország helyzete
Miért nem lehet kimondani? hogy kényelmesebb nem gyereket vállalni?
Még mindig ostoba vagy kedves kérdező!
Ahhoz hogy legyen valakinek kertje, venni kell egy telket, amihez PÉNZ kell!
És bizony a semmiből csak úgy előteremteni ezt a pénzt, nem egyszerű, főleg ha valakinek a szülők sem tudnak segíteni, ha nem örökölt, s ha még tanulásra sem volt lehetősége, hogy esetleg jobb munkahelyen legyen, hanem egy gyárban kell robotolnia.
S ha már ott az a csoda szép kert.. tudot ott nem csak úgy maguktól kelnek ki a növények, tavasztől őszig ott kell lenni(tudod van ilyen hogy ásás, gereblyézés, vetés, gyomlálások, kapálások, locsolások, permetézesek, végül a leszedés, konyhakészre pucolás, és a megfőzés).
Ezt még ide leírni is hosszú, nemhogy még a valóságban. Mikor hullafáradtan hazamegy valaki a munkahelyéről, utána bukjon kifele a kertbe földet túrni, s mellette még nevelje a gyerekeket, kérdezze ki a leckét, tanuljon vele verset, s legyen szülő, s persze még legyen férj/feleség.
Na ez nem egyszerű dolog!
Köszönöm de én ebből nem kérek.
S önző vagyok valamilyen szinten, de én úgy érzem már nélkülöztem eleget az életben. S nem akarom még a hátralévő életem is így leélni.
Ha már meg kellett születnem a "semmire". Akkor talán felnőtt koromban szeretnék még boldog lenni, mert gyerekkoromban nem lehetettem az, sem én, sem a szüleim.
Én az ilyen "világmegváltó" kérdezőknek ezt szoktam írni (és most is megteszem):
Ne más dolgával foglalkozz és ne a netről oszd az észt. Inkább mutass példát! Gyerünk, mutasd meg ezeknek a "kényelmes" magyaroknak, hogy igenis lehet 48 gyereket csinálni és felnevelni, úgy hogy mellette még dolgozol, munka után kapálsz, és ezek mellett még az összeset rendesen fel is neveled úgy, hogy értelmes felnőtt legyen belőlük.
Hajrá!
Kérdező, jobb ha nem írsz kommenteket! Hány gyereked van? Vagy hányat tervezel? Mennyit keresel és milyen munkával? Papolsz a nagyvilágba, a valóságról hegy halvány lila gőzöd sincs!
Abban is biztos vagyok, hogy a kisebbségieket mélyen elítéled, mert sorban szülik a gyerekeket, pedig nem tudják őket eltartani, és sorban állnak a segélyért.
Kapjál már a fejedhez, hátha helyrebillen valami odabenn, mert most nagyon vakvágányon futsz.
"Gyerünk, mutasd meg ezeknek a "kényelmes" magyaroknak, hogy igenis lehet 48 gyereket csinálni és felnevelni,"
Nem kell 48-at elég a 2 v 3
1 nőre ma mo 1,33 jut ha a romákat leszámitjuk let , hogy még az egyet sem éri el.
"Kérdező, jobb ha nem írsz kommenteket! Hány gyereked van? Vagy hányat tervezel? Mennyit keresel és milyen munkával? Papolsz a nagyvilágba, a valóságról hegy halvány lila gőzöd sincs!
Abban is biztos vagyok, hogy a kisebbségieket mélyen elítéled, mert sorban szülik a gyerekeket, pedig nem tudják őket eltartani, és sorban állnak a segélyért.
Kapjál már a fejedhez, hátha helyrebillen valami odabenn, mert most nagyon vakvágányon futsz."
4 gyerekem van és cnc-s vagyok. A feleségemmel eggyütt nem keresünk netto negyedmilliót sem.
Nem mintha közöd lenne ezekhez.
A magyar nők átlagban 1 gyereket vállalnak. Ennyire nem lehet szar a helyzet az országban.
Látom az általános sikolákban a kisgyerekeknek mobiljai vannak.
Itt is csak 1 ember vallotta be , hogy ö önző és szeretné a magasabb életszínvonalat.
De akkor a sok magyar miért sír ha valmelyik népcsoport sok gyereket vállal?
Ott köze van hozzá?
Leírom még egyszer.
A magyarok 1 gyereket vállalnak átlagban. Ez édes kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!