Nem féltek attól, hogy ha így mennek a dolgok, akkor a világ lakosságának nagyon alacsony értékre csökken az intelligenciája?
Figyelt kérdés
Vegyük például a mai fiatalokat, akiknek egy (egyenlőre talán kisebb) része nem tudná magát "ellátni", vagy a kisebbség szaporodását, ahol nem a gyerekekkel van a baj, hanem a környezetük nevelési szándékával.2010. júl. 8. 13:10
3/12 anonim válasza:
Nem egyenlőre, hanem egyelőre!
(egy csökkent intelligenciájú fiatal)
4/12 anonim válasza:
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem félek ettől.
7/12 anonim válasza:
nem...ez az egész "civilizáció" megérdemli h összedőljön s megrohadjon ott ahol van, saját magának ásta meg a sírgödrét, nem kár érte
8/12 anonim válasza:
Terjed a neten egy urban legend (nem tudom, hogy igaz-e), az alábbi szövegidézet (nem tudom szó szerint pontosan idézni):
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
,,Bizony, a fiatalság tiszteletlen, neveletlen, a hagyományokat megveti, a tudást nem becsüli, az öregeket nem tiszteli...
Forrás: .... papirusz, ókori Egyiptom, i.e. ... ezer év''
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Lehet, hogy csak vicc, de akár igaz is lehet. Mindenesetre még ha esetleg kamu is, szerintem nagyjából megfelel a tényeknek.
9/12 anonim válasza:
Vagyis úgy értem, nagyjából minden korban így látták ezt, aztán mégiscsak mindig kiderült, hogy a fiatalokból rendre normális felnőttek lettek (ahol nem, ott egyéb baj is volt, háború, vagy didaktúra, vagy a környezet nagyarányú pusztulása)
10/12 anonim válasza:
Nem a (cigány) kisebbség szaporodik, hanem mi fogyunk!
Attól még, hogy valaki nem tartja el magát,még meglehet az intelligenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!