Mért utálják ennyire az ázsiaiakat?
20:59-es vagyok
ferdeszemű!MAGYARORSZÁGON vagyunk!
bevándorló és kész..ezért nem szeretik...
21:45!
A kínaiak csak nekünk gyártanak szar cuccokat, maguknak nem! Úgy hogy emiatt kár mérgelődni, mellesleg ha ennyire nem vagy megelégedve, akkor ne menj oda vásárolni. Egyelőre az ország fele ott vásárol, mert megfizethető. Tudod nem mindenkinek van otthon csak márkás cucca...
21:51!
És neked az hogy esne, ha mint magyar Ázsiában volnál, és épp arról beszélnének, hogy mennyire utálnak mert nem vagy közéjük való? Nem hinném, hogy ártanak neked itt...
Ez Magyarország, a saját hazádban találsz majd párt. Sőt szerintem a honfitársaimnak sincs semmi baja veled, aki beszólogat a saját hazádban szívesen látnak!
Amúgy a Japánokat kifejezetten tisztelem hihetetlen odaadással harcoltak a 2.VH-ban!
Én szeretem az ázsiai lányokat. :D 18/F
Egyébként milyen származású vagy?
"...mindenki csak a saját országában lehet igazán boldog, szerintem...."
Néhány száz millió mexikói, török, iraki, pakisztáni, stb emigráns/"vendégmunkás" nem értene veled egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!