Mért utálják ennyire az ázsiaiakat?
Én kedvelem az távol keleti embereket. :)
Ha még sztereotip oldalról próbálnám megközelíteni akkor se tudnék beléjük kötni, hiszen bűnözés részről nem járják ázsiai hordák a városokat, munkanélküli hivatalba se sűrűn vannak és segélyen se már amennyire tudom.
Biztos lesz fiúd, mert sok magyar kedveli az ázsiai lányokat. ;-)
mert ez Magyarország, és sok magyar ember nem szereti a bevándorlókat, tehát rasszisták..így nemcsak az ázsiaiakat, hanem a kínaikat(ferdeszeműeket), feketéket, romákat..stb.
lehet így is fiúd:D mert vannak akiknek pont ez jön be h te ilyen vagy:D biztos találsz majd:D
14/L
Velük nincs bajom de
a cigányokat nem kedvelem
21:40-es vok
a kínaiakat meg azért nem szimpik, mert
1, fura szokásaik vannak, fura dolgokat eszenek
2, a világ tele van a hamisított gagyi, büdös cuccaikkal
3, esztelenül szaporodnak, már törvénnyel kell korlátozni... -.-
4. szerintem a kínai nagy falon kívül semmi nagyot nem tudtak felmutatni, viszont sok idegesítő dolguk van.
persze ezek általánosítások az egész kínai népről, de személyenként nincsennek előítéleteim, lehet ha megismernék egy kínait, megszeretném, csak mint nemzet nem szimpatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!