A Judit névről milyen személyiségű nő jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:57
21/25 anonim válasza:
Juditról én egy vidám, mosolygós, bolond lányra asszociálok.... igy hivták ugyanis fiatalságom legnagyobb szerelmét :]
Meg a kémia tanáromat, aki egy kövér hárpia volt. De valamiért nem ő jutott az eszembe..
22/25 anonim válasza:
Egy kötekedős, hazudós, szemét nő.
Nem bántás, párom exe ilyen volt és ezért csak ez tud eszembe jutni erről a névről.
23/25 anonim válasza:
Én is Judit vagyok, és nem hinném hogy egy hazudozó szemétláda lennék :) de az előttem lévő hozzászólót megértem mivel exről van szó mást nem gondolhat.
24/25 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a többiekkel,mindenkinek az ismerőse jut az eszébe,nekem pl az alsós ofőm,ő az egyetlen Judit nevű ismerősöm(vagyis volt)és ezért nekem a Judit névről egy kövérkés,szigorú,komoly,határozott,de nagyon melegszívű,segítőkész és kedves ember jut róla eszembe :)
25/25 anonim válasza:
Nem azért gondolom, mert ex, hanem mert ilyen volt. Kitalált dolgokat páromról, hogy eltörte a kezét, megütötte, mindenféle szemét hazugságokat mondott, elmarta azt a kevés barátját is aki volt, sorolhatnám napestig. Egy igazi zsarnok volt, barátom alig bírt megszabadulni tőle.
Ettől független biztos vannak normális Juditok, de nekem ez jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!