Létezik alapból elviselhetetlen személyiségű ember?
akár hiszed akár nem ismerős a szitud :)
a nők általában először nagyon kedvelnek, aztán rövid idő után mind megutál. azthiszem azért mert simán spanolok fiúkkal, és vagy ők is akarnának így közeledni feléjük, vagy azthiszik máshogy közeledem és féltékenyek. volt egy csaj akivel jóban voltam egy ideig, aztán lementünk, jött vleünk a pasija, és én tényleg csak spanoltam vele, közben másba voltam szerelmes, csak hülyültünk, na a csaj rendesen féltékeny lett és azóta rühell...
nem tudom miért van ez, vagyh ogy lehetne változtatni. nekem is csak kevés igazán barátomnak nevezhető barátom van, akik ismernek és tudják milyen vagyok valójában. Az embereknek általában megfoghatatlan jelenség vagyok, mivel mostanában inkább nem közeledek senkihez de az attitűdöm mégis nyitott.
hát így jártunk :)
Én az igaz, valódi, értékes, és reményeim szerint örökre szóló barátságaimat annak köszönhetem, hogy olyan emberekkel ismerkedek, amilyen én is vagyok és akik arra tartanak, amerre én. Ne változz, vagy ha változni akarsz, ne a mostani környezetednek változz, hanem magadnak. Ahelyett, hogy ezeknek az embereknek próbálnál megfelelni, fordíts a helyzeten: keresd meg azt a társaságot, amelyik Neked megfelel.
Egyvalami biztos: te most is egy nagyszerű ember vagy, csak ott, ahol vagy, nem értenek meg, mert ott nagy valószínűséggel nincs még egy hozzád hasonló ember.
Én sokáig küzdöttem ugyanezekkel a problémákkal, amiket leírtál, de azóta, amióta saját jövedelmem van és így eldönthetem, hol és kikkel akarok élni, hol és mit akarok tanulni, merrefelé haladok és miket csinálok, sokkal könnyebben megtalálom a hozzám illő barátokat. Apropó: biztos, hogy ott vagy, ahol lenni akarsz? Biztos, hogy azt tanulod, amit tudni akarsz? Ha igen, akkor csak idő kérdése, hogy társaságra lelj.
Szerintem nem lehetsz rossz arc. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!