Éreztétek már ezt?
Figyelt kérdés
Mintha egyre jobban fáradna el a világ.
Én így érzem.
Mintha minden lógna a levegőben és nem tartana semerre.
Ezt érzem mikor ránézek a nihilista fiatalokra. (Azt hiszik csak ők hordtak csőnadrágot, stb.)
Lehet fejlődött némileg a világ és sok kütyüt talált ki, de alapvetően azt érzem nem tartunk sehová.
2018. okt. 19. 18:58
1/7 anonim válasza:
Küszöbön áll az amit nem hisznek az emberek. Korszakváltás jön.
2/7 anonim válasza:
Én nem érzek így.
Én szeretnék és most is fejlődök, a világ sem áll meg.
17/L
3/7 anonim válasza:
Csak idősödsz. Majd megtanulod kezelni a helyzetet :)
4/7 anonim válasza:
Hát ritkán fordul elő, hogy egyáltalán nem gondolkodom. Akkor meg alszom.
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy fejlődsz, 2-es. Csak nem biztos, hogy j irányban.
A kedvenc profom mondása volt; nem az a baj, ha rosszul csinálunk valamit, hanem ha rosszat csinálunk jól. Mert attól az eredmény csak egyre rosszabb lesz.
6/7 Mansour válasza:
Én mindig is ezt éreztem. Persze tudom, hogy ez főként azért van, mert én vagyok belefáradva a világba, de azt sokan látják, a világ, pontosabb a nyugati világ rossz irányba tart. És sajnos a nyugat annyira meghatározóvá vált, hogy ez erősen kihat a világ többi részére is.
7/7 anonim válasza:
Igen, van benne igazság. És azért is érdekes, mert számtalan lehetőséget ad az élet lekötnie magát valamivel az embernek, vagy tanulni, stb., és sokan mégsem teszik, hanem csak elvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!