Ti éreztétek már úgy hogy valamit szívesen megértenétek csak műveletlenek vagytok hozzá?
2001: Űrodüsszeia
Twin Peaks
30 Seconds to Mars némelyik videoklipje
Persze, elég gyakran :D
Mostanában klasszikus filmeket nézek, és hát volt pár eset ahol csak néztem ki a fejemből, hogy akkor ez most mi volt.
Azon mondjuk el lehet vitázni, hogy nekünk átlagembereknek kell-e kellőképpen okosnak lenni vagy inkább a műveknek kellene közérthetőbbeknek lenniük.
A műveltségem azt gondolom meglenne hozzá, hogy bármit megértsek, de időm, módom nincs arra, hogy mindent megtanuljak, megismerjek, ami érdekel.Ha valamit meg akarok érteni, azt megértem, mert azzal foglalkozom.
A twin peaks...Jó, hogy említetted :) Na, az éppen addig jó, amíg maradnak benne megválaszolatlan rejtélyek.Később, mikor rájössz, hogy baromi egyszerű a történet, akkor kicsit el is veszíti a varázsát :(
16:34
Még nem láttam végig a Twin Peaks-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!