VV 4. Létezik, hogy ennyire műveletlenek a résztvevők, vagy direkt kiválogatták a legbunkóbbakat?
minden előre meg van írva rendezve, ha nem úgy sikerül a felvétel ahogy szeretnék megismétlik párszor:
Olivér és Sebestyén Nagyarcú Balázs + műsorvezető partnernője Lilu eggyütt vezeték anno az első zenei csatorna TV műsorát.
Jelenleg a "műsor" egyik beépített téglája, aki felelős azért, ha nincs esemény, konfliktus vagy csak nem a megírt forgatókönyv szerint zajlanak az események irányítson!
Az egész műsort 22 óra utánra kellene tenni, mert ilyenkor kiskorú gyermekek is nézik! Nem lehet minta, ennyi trágárság és piálás! Az előzőekhez képest óriásit esett a szinvonala, legalábbis a lakók fele által. Bár, egyeseknek ez tetszik, de ŐK nézzék éjszaka!
és azt nem értem hogy ezeket a müsorokat mindenki szidja, de akkor honnan van akkora nézettsége mégis?
miért nézik "stikában" az emberek ezeket a szennyeket?
ezeket a műsorokat TI éltetitek, azzal hogy nézitek, beszéltek róla, foglalkoztok vele
így van, ahogy az utlosó írja! annyira örülök, hogy a nevüket sem tudom...NE NÉZZÉTEK, BELŐLETEK ÉL! régebben a startlap volt a kezdőlapom, azt is azért állítottam át, mert minden nap az arcomba nyomta, hogy VV ezésezzel ezmagaz történt...akit ez érdekel, annak nincsen agya...
29/N
megrendezett, és természetesen szándékos az idióták kiválasztása ...
ne viccelj, mégis ki a frászt érdekelne, hogy X és Y egyetemi tanár mit csinálna ott bent a villában?? szted ??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!