Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz Magyarországról,...

Mit gondolsz Magyarországról, a magyar emberekről?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 12:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Én a legfőbb negatívumnak az összetartás majdnem teljes hiányát látom.

A cigányok sem tudnák élve felfalni kisebbségként a magyarságot, ha a magyarok egy szorosan összetartó nép lennének. Mégis, mi a helyzet? Ha valamelyik honfitárs bajba kerül, a többség inkább elfordul, nehogy belekeveredjen, és neki is baja essen. Mi lenne, ha például a villamosra felszálló, és balhézó cigányhordát az összetartó magyar emberek együttes erővel ledobnák a járműről ahelyett, hogy emberfeletti erőfeszítésekkel próbálnának megbújni és a renitens egyének tekintetét elkerülni? Ha a földön fekvő emberre első körben nem a "Biztos részeg", hanem az "Ott fekszik egy ember, hívjunk mentőt!" mondat hangzana el automatikusan?

Ha az országot a végletekig tönkretevő politikusokat az együttes népakarat azonnal eltávolítaná, és nem azzal foglalkozna az egyén, hogy neki megéri -e a dolog... Na erre vezethető vissza majdnem minden tipikus magyar probléma.

2010. jún. 28. 11:33
 32/34 btrance válasza:

Több év külföld után hazatértem. Azt gondolom, hogy itthon elkezdődött egyfajta változás. Eddig nagy szerepet kapott a politika, most viszont sokan úgy látják, hogy rajtuk is múlik, hogy erősebb nemzet legyünk, akik kiállnak egymás mellett, segítik egymást, ÖSSZETARTANAK. Ha szeretnél csatlakozni ehhez a felfogáshoz itt megteheted:

[link]

k, hogy össze kell fogni

üdv

Bea

2011. máj. 30. 10:07
 33/34 anonim ***** válasza:

Bea most őszintén kérdezem tőled, nem kötekedésképpen...te valójában MIT vársz egy fészbukos bejelöléstől?

Mi fog történni ha párszázan "bejelölik" ezt a helyet egy internetes közösségi oldalon?

Mivel leszünk többek vagy elörébb?

2011. máj. 31. 15:27
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha magyar vagy és útálod a magyarokat akkor saját véredet gyűlölöd, a családodat és minden magyart akit szeretsz!!!!! Légy büszke magadra gondolj a magyar emberre ,gondolj az idősebbekre akik a te őseid. Nélkülük nem létezhetnél.Őrülj,hogy élsz!! Én 13 éves lány vagyok és szeretek magyar lenni!!!!!! Hajrá Jobbik!!!!!
2013. márc. 21. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!