Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz Magyarországról,...

Mit gondolsz Magyarországról, a magyar emberekről?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 12:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
79%
kérlek, ne általánosíts 10 millió emberről, amikor még ezert se ismersz annyira, h helyesen ítélj róla...:P
2010. jún. 24. 12:25
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
En is kulfoldon elek, de en mindig buszken mondom, hogy magyar vagyok, ha kerdezik. es akik ismerik magyarorszagot, mindig jokat mondanak rola. en orulok, h nem roman vagy bolgar vagyok, mert az biztos, h azt szegyelnem. az pedig, h a fiatalok visszabeszelnek, lezengenek csak a vilagban, stb, nem csak a magyarokra jellemzo!! es ciganyok sem magyarorszagon vannak....en spanyolorszagban vagyok, es higgyetek el, nem jobbak, mint mi...az orszag menekultekkel van tele, arabok, bolgarok, romanok....plusz a helyi ciganyok, akik ugyanolyanok, mint otthon...az itteni fiatalsag pedig azt hiszi, mindent megtehet, suliban megutik a tanart, verik egymast, sot, sok gyilkossag is elofordul fiatalok kozt, es mivel fiatalkoruak, sokx buntetlenul megusszak a dolgot...es a spanyolok megis az egyik legbuszkebb orszag, marmint, h a lakosok buszkek ra, h ok spanyolok, es ok a legjobbak...de akik elmennek innen, pl. usa-ba, ugyanugy szoktak szidni az orszagot...egyszeruen csak sok embernek nem tetszik, ami neki adott...mast akar...persze, most lehet azt mondani, en is kulfoldrol szovegelek magyarorszagrol, de en csak a nyelvtanulas miatt jottem ki, es nem sokara haza akarok menni, mert akkor is buszke vagyok ra, h magyar vagyok...akarmit is irtok...buszkebbnek kellene ra lennunk, honnan szarmazunk, es talan megvaltozna par dolog...
2010. jún. 24. 12:32
 13/34 anonim válasza:
81%
ÁÁÁ, megint egy Magyarságot sárba tipró topic. AKi nem érzi magát magyarnak az ne is használja a nyelvet. Azt azért imádom, mikor pár hónapja kint dolgozó emberek "megtérnek" és magyartalannak érzik magukat. Ejha!
2010. jún. 24. 12:32
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
Hát én büszke vagyok, hogy Magyar vagyok! Nincs ennél az országnál szebb! nem is értelek Titeket, hogy mondhattok ilyet? Miért gondoljátok, hogy máshol kolbászból van a kerítés? Anno lett volna lehetőségünk elmenni a férjemmel, de maradtunk, mert sehol a Világba nem lett volna otthonunk! Őseink ezrei, Sőt nagyszüleink áldozták vérüket ezért a földért. Nem vagyok Jobbikos! Elég szomorú, hogy aki magyarnak érzi magát, az nacionalista. Bár, ha, a nacionalizmus a Ti fejetekben, egyenlő a hazaszeretettel, kokárda viselettel, ősök iránti tisztelettel és díszmagyar öltözettel, akkor igen az vagyok! Bezzeg a az amerikaik a zászlójukba aludhatnak, mindenhol hordják, és nem nacionalisták, érdekes nem? Mi meg magyarok cikinek tartjuk, a népünket. Hát szép, kedves válaszolók(kivéve Jobbik) szálljatok magatokba és tanulmányozzátok át a történelmet, a tudósokat, az írókat, és még sorolhatnám. Járjátok be Magyarországot ahol rengeteg Világöröksége van. Ez az ország csodaszép!!!!Az emberekkel van egy kis gubanc(szocializmus utószele), de bízom benne, hogy ha ez a generáció eltűnik ismét erős büszke Nemzet leszünk.
2010. jún. 24. 12:34
 15/34 anonim ***** válasza:
39%

Ó kérlek Te meg ne gyere ezzel a mai korunk nagy baromságával:

"Ne általánosíts"

Nézd már meg hogy hányan és mit írtak "csak" ide. Meg hát elég elmenni bárhová, mindenhol ezt tapasztalja az ember. Ez pont olyan mint a cigánykérdés. Nem minden cigány... Dehogynem, ha többség "olyan" akkor kijelenthető, hogy az összes olyan.

16/34 anonim válasza:
Magyarnak!!! helyesen ;)
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Mint más országok lakói. Vagyunk jók, vagyunk rosszak.Lusták és szorgalmasak. Okosak és földbuták.

Nem látok különbséget más nációkkal.

Sok választásom nincs, magyarnak születtem, meghalni sem tudok másképp.

18/34 anonim válasza:
100%

ma 12:34

Ezt nevelték belént, beléjük. Gyűlölet a saját hazája iránt, elhitetve, hogy máshol minden más. És ezzel a dilettanizmussal bele is süppedünk a saját sz*runkba, ezzel a hozzáállással nem is jutunk tovább. Aki utálja a hazáját és az itt élő embereket az gyorsan utazzon el. Én maradok, mert sok rendes ismerősöm van.

2010. jún. 24. 12:37
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszek a magyarságomra büszke sem, de nem is szégyellem. Csak megpróbálok élhető életet biztosítani magamnak és a családomnak, betartom a helyi törvényeket, és tiszteletben tartom a népem hagyományait. Nem fogom azt hinni magamról, hogy több vagyok, mint mások.
2010. jún. 24. 13:13
 20/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,de még várok(:

És ne vitázzatok!!

2010. jún. 24. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!