Ha megnyernéd az ötös lottó mostani álomnyereményét,
kisegítenéd az árvízkárosultakat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 17:57
1/10 anonim válasza:
egyhatodával, azaz 500millió forinttal... de olyan részen ami nem cigánytelep!!
2010. jún. 23. 18:04
2/10 anonim válasza:
A milliárdokkal biztosan. Csak személyesen, csak a rászoruló károsultakat. A százmilliók is rettentően nagy összeg, bár nem is tudom, hol tart most az 5-ös. Az a baj, hogy az a "rengeteg" pénz is kevés lenne, de a semminél több.
2010. jún. 23. 18:06
3/10 anonim válasza:
18:06 vagyok. 3 milliárd a főnyeremény? 500 milliót tartanék meg.
2010. jún. 23. 18:07
4/10 anonim válasza:
Természetesen.Én is kb.500 milliót ajánlanék fel,1 milliárddal segíteném a kórházakat,beteg gyerekeket,embereket,rászorulókat,amennyit csak tudok.A maradék 1,5 milliárdból építenék magamnak egy hatalmas házat,vennék egy nyaralót a Balcsin,egyet meg valami tengerparti helyen.Segítenék a családomnak,a rokonaimnak,ami marad azt pedig betenném a bankba:)
2010. jún. 23. 18:10
5/10 anonim válasza:
Mivel magam is árvíz károsult vagyok...
Egyébként inkább egy hosszútávú tervben gondolkodnék, mintsem, hogy most odaadjam n-ed részét a pénznek.
Például besegítenék a következő árvizek elleni véd művek kiépítésébe. Lehetőleg saját szervezéssel együtt, hogy a pénz tényleg oda kerüljön, ahová szántam.
2010. jún. 23. 18:11
6/10 anonim válasza:
Nem.
1. Kevés ez a pénz ahhoz, hogy érdemi munkát lehessen vele csinálni.
2. Ismerem az ott dolgozó szakembereket, hogy elb@sznák töltésmagasításra, vagy valami egyéb baromságra.
De a 18:11esnek adnék! Meg van egy árvízkárosult család, akit személyesen ismerek, nekik is adnék!
2010. jún. 23. 18:39
7/10 anonim válasza:
Igen új házakat épittettnék nekik:
remélem jutna mindenkinek, + segítenék a hajléktalanoknak, meg a legkiszolgáltatottabb, legszerencsétlenebb embereknek!
2010. jún. 23. 18:50
8/10 anonim válasza:
18:39
Inkább a Zsolcaiaknak adj. Ők sokkal rosszabbul jártak.
(18:11)
2010. jún. 23. 19:00
9/10 anonim válasza:
Igen, segíteni fogom őket, de személyesen szeretném ezt megtenni, mivel dolgoznom már úgysem kell, a munkám rászoruló emberek segítése lesz. :)
2010. jún. 24. 23:54
10/10 anonim válasza:
Ez nem is kérdés!
alap dolog hogy segítenék minden emberen .. legyen az " cigány,arab,kínai,magyar " vagy akármeik fajta .. de az tuti hogy ha én megnyerném a rasszistáknak annyi lenne ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!