Van valami taktikátok az (5,6) lottó kitöltésénél?
Vagy csak a hasatokra üttök,és beikszeltek egy számot?
Mert én akár hogy taktikázok,soha nem jön be:( Eddig a legnagyobb nyereményem 3-as volt a hatos lottón...
A taktikám nekem az hogy szoktam figyelni az elöző húzások számait és azokhoz viszonyitva ikszelek,több-kevesebb sikerrel!:s Nálatok ez hogy müködik?
A lottó a bolondok adója. Főleg az ötös lottó, amelyet heteken keresztül 10-15-20 vagy kitudja hánymillió eladott szelvényből senki sem nyer meg...
Persze abból a szemszögből is lehet nézni a dolgot, hogy még mindig jobb mintha cigire költené a pénzt az ember :)
Ez matematika. Az 5-ös lottónál statisztikailag 43 949 268 lehetséges kombináció van (ennyi féleképpen lehet 90-ből 5-öt kiválasztani). És ebből mindössze egy, az az egy ér teli találatot. Szerinted mennyi esélyed van eltalálni a megfelelő kombinációt?
Persze vehetnél kb. 44 millió lottószelvényt, de többe kerülne a szelvények megvétele, mint maga a nyeremény. Arról nem is beszélve, hogy az életben ki nem töltöd.
Tehát mi a legjobb taktika? Semmi, egyszerűen csak a szerencsén múlik.
Na elárulom a nagy taktikámat: az emberek 30-60ig sokkal kevesebb számot tesznek meg ált, mint a többit (születési dátumok miatt, 30-ig a hónapok napjai, 70 fölött a születési év játszik). És tényleg, mert utánanéztem a nyertes számoknak, és ezeket tényleg ritkábban jelölik :)
Szal azt nem tudod befolyásolni, hogy nagyobb eséllyel nyerj.
De így azt igen, hogy ha nyersz, nagyobb összeget nyerj, mert kisebb eséllyel kell osztozkodni :):)
ma 23:08
meg pl a kitoltese is a 44millio szelvenynek is tobb evig tartani, és meg mindig ottvan a hibazasi lehetoseg.
0.000000046% esely van a telitalalatra ha jol remlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!