Hogyan jótékonykodhatnék?
Tizenhét évesen ne a hajléktalanokon kezd a jótékonykodást!
Próbálj meg közelben lévő állatmenhelyet, vagy Vöröskeresztnél ruhaválogatás, vagy menj be a Családsegítőhöz, biztos örülni fognak a felajánlott segítségednek!
Egyébként, le a kalappal előtted, jó ilyeneket olvasni QA önző világunkban!:))
18 éves korodtól adhatsz vért is.
www.veradas.hu
pl menj be konyvtarba, muzeumba.. en ott segitettem, jo erzes volt, hogy kellettem, es tudtam segiteni, es persze sok emberrel meg tudsz ismerkedni.
a masik az allatmenhely, gazdit keresni azoknak a kisallatoknak, akiket elaltatnanak.
tanulassal nem tudom hogy allsz, de pl korrepetalhatnal is.
a masik, ami jo, ha talalsz magadnak valami hobbit, amit szeretsz, amiben kiteljesedhetsz, nem irtad, hogy fiu vagy e vagy lany, igy nagyon nem tudok tippeket adni :)
Én középiskolás koromban pont így karácsony előtt egy közelben levő árvaház számára gyűjtést rendeztem pár osztálytársammal együtt.
Plakátokat nyomtattunk, hirdettük a sulirádióban és gyűjtöttük a gyerekruhákat, mesekönyveket, játékokat, majd a karácsonyi szünet előtti héten elvittük az árvaházba. Azt az érzést nem lehet leírni, amikor a pici gyerekek bontották a dobozokat és egyik másik odaszaladt hozzánk egy-egy játékkal, hogy "ez az enyém lehet? de tényleg, az _enyém_?" Nagyon megható volt. Szerintem ilyet csinálhatnátok ti is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!