Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A falusi emberek miért ilyenek?

A falusi emberek miért ilyenek?

Figyelt kérdés
Több barátnőm is volt, de egyikkel sem tudtam hosszabb távon olyan kapcsolatot kialakítani, hogy legjobb barátnők legyünk. Ha hívtam moziba/színházba akkor oda nem jönnek mert ők ilyen helyekre nem járnak, ha hívtam plázába, mert szeretnék vásárolni, akkor oda nem jönnek mert ők nem ilyen gazdagok meg nem nagyzolnak, bármi programra rá akartam venni nem sokszor sikerült, pedig egyébként nem beképzelten mondtam, meg nem is vagyok olyan ránézésre se, de valahogy nagyon egyszerűek a falusi emberek, nekik luxus az ami nekem mondjuk természetes. Néha egyes falusi embereket annyira nem tudok elviselni.
2018. aug. 20. 16:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#8 Miért is lenne rossz természetem? Nem is ismersz, nem is tudod milyen vagyok, csak valami beképzeltnek gondolsz.
2018. aug. 21. 08:09
 12/16 A kérdező kommentje:
#9 Már miért degradálnám? Semmi rosszat nem mondtam neki! Volt egy nagyon kedves csaj akik nagyon szegények voltak, pl őt nem is hívtam olyan helyre el ahol tudtam, hogy több pénzt kell költeni mert tudtam, hogy az anyukája egyedül neveli őt és az öccsét, de a másik lány nem ilyen, nyaralni is járnak, ezért gondoltam, hogy egy mozi bele férne, és nem is este gondoltam.
2018. aug. 21. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Ne osztogasd be más pénzét, lehet, pont azért tudnak nyaralni menni, mert spórolnak az ilyen kiruccanásokkal. Plusz a mozit sem szereti mindenki, én pl kifejezetten utálom.

Abban meg nem tudom, mi a leszólás, hogy ő megmondta, hogy neki a kínai ruha felel meg.

2018. aug. 21. 09:29
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem osztogatom képzeld.

Legyen is jó neki a kínai ruha 😂

2018. aug. 21. 11:36
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Elképzeltem. Ez a "nyaralni is járnak" márpedig pont úgy hangzik, mintha te eldöntenéd, hogy akkor márpedig mozira is telik meg ha telik is, akkor okvetlenül el is akarják költeni és nem pl spórolni a következő utazásra.

Mi is ezt csináltuk, rohadt idegesítő volt, mikor a hozzád hasonlók ott verték a tamtamot, hogy márpedig nekünk mindig van pénzünk, különben miből nyaralnánk?

Az meg szánalmas, hogy a kínai ruha miatt lenézed őt, vagy legalábbis a sírva röhögős smiley nagyon erre utal. Ugyan mi a baj azzal, ha neki megfelel? Elárulom, nemcsak a Zarában van élet, nekem is vannak kínai cuccaim és a nagyjuk teljesen rendben van az árához képest, plusz hamar megunok egy-egy darabot és és egy 4-5 ezres pólót meg 10-11 ezres gatyát nyilván nem fogok olyan jó szívvel a szekrény mélyére tömködni, mint egy olcsót. A minőséget illetően a kínai nem zseniális, de a hiperszuper plázás boltok sem ám. Sinsayes farmer első mosásnál kifakult, bershkás, new yorkeres póló varrásai felfeslettek stb.

2018. aug. 22. 10:24
 16/16 A kérdező kommentje:
#Nem szoktam lenézni senkit, csak felidegesítettek ezek a kommentek. Ja és nagyon nem ismersz nem tudod milyen vagyok, van egy szegényebb család ismerős akiknek mindig adok ruhát, mert tudom hogy jól jön nekik.
2018. aug. 28. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!