A falusi emberek miért ilyenek?
Ne osztogasd be más pénzét, lehet, pont azért tudnak nyaralni menni, mert spórolnak az ilyen kiruccanásokkal. Plusz a mozit sem szereti mindenki, én pl kifejezetten utálom.
Abban meg nem tudom, mi a leszólás, hogy ő megmondta, hogy neki a kínai ruha felel meg.
Nem osztogatom képzeld.
Legyen is jó neki a kínai ruha 😂
Elképzeltem. Ez a "nyaralni is járnak" márpedig pont úgy hangzik, mintha te eldöntenéd, hogy akkor márpedig mozira is telik meg ha telik is, akkor okvetlenül el is akarják költeni és nem pl spórolni a következő utazásra.
Mi is ezt csináltuk, rohadt idegesítő volt, mikor a hozzád hasonlók ott verték a tamtamot, hogy márpedig nekünk mindig van pénzünk, különben miből nyaralnánk?
Az meg szánalmas, hogy a kínai ruha miatt lenézed őt, vagy legalábbis a sírva röhögős smiley nagyon erre utal. Ugyan mi a baj azzal, ha neki megfelel? Elárulom, nemcsak a Zarában van élet, nekem is vannak kínai cuccaim és a nagyjuk teljesen rendben van az árához képest, plusz hamar megunok egy-egy darabot és és egy 4-5 ezres pólót meg 10-11 ezres gatyát nyilván nem fogok olyan jó szívvel a szekrény mélyére tömködni, mint egy olcsót. A minőséget illetően a kínai nem zseniális, de a hiperszuper plázás boltok sem ám. Sinsayes farmer első mosásnál kifakult, bershkás, new yorkeres póló varrásai felfeslettek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!