A falusi emberek miért ilyenek?
Falusi vagyok amióta az eszemet tudom.
Tényleg van a a falusiaknak egy része, akik szegényebbek és nekik esetleg nagy dolog elmenni egy nagyobb városba, moziba, plázába, de van a másik részük amibe én is tartozok és meg nem mondanád, hogy én vagy a barátnőim(szintén falusiak) falusiak vagyunk. Mi se vagyunk gazdagok, teljesen átlagosan élünk, de nem szigetelődünk el a világtól és nem vagyunk olyan "maradiak".
Szóval szerintem nézz szét jobban a falusiak között, mert nem csak az a réteg létezik akikről te beszélsz.
"Néha egyes falusi embereket annyira nem tudok elviselni."
Mi is pont így vagyunk veled.
#5 Vannak barátaim csak nem falusiak, és nem éreztetem, hogy több van vagy nagyzolok, csak aki megérdemli 😉
Egyébként soha egyiknek sem mondtam olyat ami bántó lett volna, csak megkérdeztem mondjuk, hogy jönne e színházba, erre a válasz nem volt, majd legközelebb hívtam máshová oda sem jött.
Mert a városiak zöme fel se fogja, milyen bonyolult dolog egy szimpla felutazást megoldani városra. A tömegközlekedés siralmas. A hétvégi menetrend szórványos. Én is falusi vagyok, 30-40 percre lakom a megyeszékhelytől. Viszont van, hogy a 35 perces utat átszállásokkal, több órás holtidővel 2-3 óra alatt teszem meg, és hétköznap, a hétvége rosszabb. Rengetegszer kell gyalog járni, ha lekésed a buszt, vagy éppen irdatlanul előbb beérni, mert olyan a közlekedés. Ha városon van dolgom 10-kor délelőtt, akkor olyan 8-ra érek le, és ugye kétórás holtidőm van. Közben izzadsz, unatkozol, fogy a pénzed, meleged van vagy fázol és rengeteget gyalogolsz. Ha van dolgod bent 10-12 óra közt, akkor reggel fél hétkor kelsz és délután háromkor érsz haza.
Nem olyan egyszerű ez.
Azért írta a falusi azt, amit, mert süt az írásodból, hogy degradálod a falvak lakóit. Pár barátnő miatt nem kéne több millió emberre ráhúzni valamit.
Egyébként a mozi/színház este van, az esti közlekedés pedig egyenlő a nullával vidéken, úgyhogy jó eséllyel tényleg nem járnak ilyen helyekre. A plázát meg lehet, hogy tényleg nem engedhetik meg maguknak anyagilag, erre nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!