Lehetünk még jóba? ) :
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmet elvesztettem mióta összejött a beképzelt egoista új osztálytársunkkal.. addig nagyon jóba voltunk mindent megdumáltunk, de mikor összejöttek, kezdett elidegenedni tőlem(ünk)..egyre bunkóbb lett eléggé sértőeket beszólogatott amit nem is érdemlek meg szerintem pont tőle..aztán betelt a pohár, nem szoltam hozzá, de amugyis sz*rt a fejemre magasról alapbol is..ezek után az összes többi osztálytársammal is ezlett akivel addig jóban volt, már nem beszél semelyik lánnyal sem..most mi lennénk a hibásak vagy én nem tudom, de annyira megváltozott és nem értem az egész helyzetet..2010. jún. 20. 18:08
1/1 anonim válasza:
Velem megtörtánt ugynez,majdnem két éve,ovis korunk óta ismertük egymást,de ezt ő választotta.
Nem tehettem és nem is akartam tenni semmit,mert nem én döntöttem így.
Mára már túltettem magam rajta.
Ha egyszer rájön a hülyeségeire,és hozzád megy,te pedig megbocsátasz neki minden hülyeséget,akkor újra jóba lehettek,hogy ez mikor kkövetkezik be,azt nem tudni.
Én a részemről nem vagyok/lennék képes megbocsátani neki.Mégha térden állva könyörögne,sem!!!!!!!!44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!