Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Lehetünk még jóba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Lehetünk még jóba?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és a legjobb fiú barátomat elvesztettem,mert olyat mondott amit senkitől nem tűrnék meg...behúztam neki egyet...és összeverekedtünk.én léptem már.de nem enged.
2009. okt. 17. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ebből nehéz bármit is megjósolni.Például nem tudjuk,hogy mit mondott.Ha olyat mondott,amit senkitől nem tűrsz el,akkor miért akarsz megbocsátani?Pláne,ha ő azóta nem kért bocsánatot?
2009. okt. 17. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
a korod is elárulhatnád, meg azt, hogy mennyire verted meg :D
2009. okt. 17. 14:41
 3/13 A kérdező kommentje:
bocsánatot kért...a fején látszik...15
2009. okt. 17. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Ha bocsánatot kért,akkor jó. Szerintem hagyd most egy kicsit békén,hogy ő is lenyugodhasson.Amig belenéz a tükörbe és van rajta egy baromi nagy monokli vagy bármi más,akkor szerintem nehezen tud túllépni ezen.Másrészt,ha ő szólt be valami csúnyát,akkor megérdemelti,így agyonsajnálni sem kell,de most jobb,ha pár napig békén hagyod. Ha fontos neki is a barátságotok,akkor lenyugszik és minden rendbe jön!
2009. okt. 17. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
kicsit sok lett az akkor... :S
2009. okt. 17. 15:14
 6/13 A kérdező kommentje:
aztmondta h ezekután maradjunk csak köszönőviszonyba
2009. okt. 17. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
sztem szégyelli magát, hogy ez csajszi igy elbánt veled. vagy annyira kiábrándult belőled hogy egyszerűen megutált. mindekettő érthető lenne
2009. okt. 18. 16:33
 8/13 anonim ***** válasza:
*elbánt vele
2009. okt. 18. 16:34
 9/13 A kérdező kommentje:
De mit tehetnék h újra jóba legyünk???NAGYON FONTOS NEKEM!!!Azóta beszéltem egyszer aranyos velem aztán meg bunkó...erre én vagy aranyos vagyok vele vagy bunkó:S:S:Sáhhh ezt a helyzetet:(
2009. okt. 19. 13:56
 10/13 A kérdező kommentje:
beszéltem vele....aztmondta nem haragszik...de ne is beszéljünk soha többet egymással.már nem akar jóba lenni velem.szerintetek ez idővel javulni fog???mit tegyek???vagy csak legyek türelmes???már annyiszor bocsánatot kértem tőle....és meg is bántam mindent:(
2009. okt. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!