Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetünk újra nagyon jóba?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk újra nagyon jóba? Elmesélem tömören a sztorit.

Figyelt kérdés

Szóval...volt nekem egy legjobb barátom., aki nekem a mindent jelentette(még most is)az akkori barátomnál is fontosabb volt. És miatta szakítottam az akkori barátommal,mert éreztem,hogy lehetne köztünk valami,de közben féltem h a barátságnak annyi lesz. mert hát sülve főve együtt voltunk,annyira jól éreztük magunkat,magamat tudtam adni előtte,szabad voltam vele..áh...:)

aztán összejöttünk...jártunk bő két hétig...nem működött...nem volt rám ideje( de ez hülyeség és kamu..) semmit nem értettem,pedig áradozott,hogy mennyire szeret és már régóta,és én vagyok a világon a legszeretni való csaj stb...

aztán mikor szakítottunk..megbeszéltük h azért a barátságot megtartjuk,de még kell egy kis idő hogy helyre jöjjön minden...ez volt 3 hónapja...azóta párszor beszéltünk,párszor összefutottunk,nem haragszunk egymásra,de különösebben nem keressük egymás társaságát...nekem nagyon hiányzik,nincs olyan nap h ne gondolnék rá többször is,ha jön e-mail-em remegni kezdek mert azt hiszem ő az stb..

ki mit gondol erről? lehet ez még ugyanolyan mint régen? vagy jobb ennél ami most van? szilveszterezni egy helyen fogunk egy házibuliban...nagyon kíváncsi vagyok rá. állítólag örült,hogy én is ott leszek. annyira szeretném megtudni hogy ő mit gondol...mit érez...stb:( nekem kell ő,de csak mitn barát:( mert így üres vagyok

mit csináljak? én már megtettem pár lépést,írtam neki e-mailt hogy mizujs vele,elmegyek a koncertjeikre stb...de lehet pont ezeket nem kéne...

segítsetek kérlek!

2009. dec. 23. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Jób lesz,de ugyanolyan már sosem:(
2009. dec. 23. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így jártam...annak 1éve már h szakítottunk...nem érdeklem előtte ő is ilyen volt velem:( hiányzik,de ez van:(:(
2009. dec. 23. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:

hát..sajnálom:(

de azért köszi :)

2009. dec. 24. 14:01
 4/5 anonim válasza:

Szia! Régen velem is megtörtént ez. Évekig voltunk nagyon jó barátok, aztán egy buliban összejöttünk. Úgy voltunk vele, ha ennyire jóban vagyunk évek óta, mint emberek, akkor miért ne.. 2 hétig tartott. Utána 2-3 évig kegyetlen volt, szinte átnéztünk egymáson. Viszont ez elmúlt, és ha nagy néha összefutunk, akkor úgy fogadjuk egymást, mint régen, amikor barátok voltunk.. bár ehhez sok idő kellett. :)

Szorítok, hogy Neked is jobb legyen, megértem, hogy most nagyon fáj. :(

2010. ápr. 9. 01:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltál,pedig a kérdés nem mai:) nagyon jól esett!

És igen még mindig ugyanúgy vagyunk. De majd csak megszokom...akkor is várok és kész!

Csak valahogy tényleg 1-2 hét miatt nem éri meg az ilyet elcseszni =(

Még1szer köszi:)

2010. ápr. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!