Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit imádok. Miért nem lehetünk eggyütt?
Tőlem ő kb. 140 km re lakik. Volt itt melletem is, csókoloztunk, aztán odaadtam magam neki....teljes mértékben megbízok benne, ő is bennem, laktam náluk is kb 4 hónapot és több mint 6 hónapja ismerjük egymást. Sokat ígért, jó volt vele az ágyban is, stb....De én egy hosszú párkapcsolatból jöttem ki, és a szüleim nemengedik, hogy eggyütt legyünk, azt mondják, hogy nem hozzám való, csak hazudik, el fog hagyni, és megbánom....21 éves múltam, és nemakarok anyáékkal sem roszban lenni, de nem ért meg engem, hogy szeressük egymást...Most jöttem haza egy hete, mindent megvett nekem annya, csakhogy feledjem el azt a fiút - ő 25 éves- és mindég azt mondogassa nekem anyu, hogy sok barátnője volt, tudja mit hazudjon a csajnak, ha meg akarja szerezni....el fogom rontani vele az életem....blabla....Hozzá akarok menni, volt már olyan is össze vesztünk, na de hol nem veszekednek egy párkapcsolatban??? Minden nap rá gondolok, hiányzik az érintése, a hangja, minden, Nemtudok mit csinálni, nemakarom, hogy annyáék haragudjanak, mert nagyon sok szükségem lehet még a szüleimre, és amúgy is, de viszont azt akarom, hogy elfogadják a pasimat....ne nézzék le, hogy nem gazdag, meg így úgy...mink sem vagyunk gazdagok, csak annyi, hogy mindenünk megvan, olyan közepes...de ők még annyira sem. Az apja dolgozik magára, és minden nap munka után a kocsmába van....annya nincs, elváltak, a testvére egy K....., és eléggé fura család, de akkor is szeretem.....
Egyépként a volt barátom, akit elhagytam, megbocsájt nekem, hogy elhagytam ezért a másikért, és szeretné újra kezdeni....De én nemszeretem, idegesít, meg amikor itt volt nálunk, alig vártam menjen haza, hogy tudjak telcsizni a szerelmemmel....Mit tegyek? Felejtsem el a FIUMAT, és maradjak az exel meg a családommal, vagy 21 lassan 22 éves koromra, menjek a FIUMHOZ és próbáljam meg vele, élni az életemet? Megéri feláldozni mindent, ha nélküle csak szenvedek és sírok????
Ebben a helyzetben voltam Én is, de nekünk kevesebb nap jutott. Viszont internetről már 3 éve ismertük egymást. Sajnos a táv miatt nem működött volna, mert még most tanulunk és kíméljük egymást... Közös megegyezés alapján visszatértünk csak barátságra később lehet több, de nem akartok hogy megöljük egymást a táv miatt 8féltékenykedések, másik hiánya). Azt mondom ne menj vissza a régi barátodhoz fölösleges... Keress egy közelebbit, mert a legfontosabb támogatód a családod maga... vagy lépjen a srác közelebb, ha akar!
22F
"és a harmadik el tudja velem feledtetni a másodikat?????"
Persze! Az elsőt is feledtette a második... :)
12:41 es vagyok
Én is távkapcsolattal kezdtem első 2 évben 168 km-re voltunk egymástól a párom anyja 1 év után miután rájött hogy komolya kapcsolatunk tiltotta a páromat addig én pénzeltem h tudjon hozzám jönni hétvégére, de nem bántam mert tudtam h szeret, miután leérettségizett hozzánk költözött, 2 éve együtt lakunk és happy minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!