Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk még újra együtt? (többi lent)
értem.
Most még megpróbálok kicsit lenyugodni mert nagyon kikészített. Meg azt mondta, hogy azért akar vele lenni, mert akkor úgy is kb 1 hónap múlva ment volna tönkre a kapcsolat. De egyáltalán nem volt semmi baj a kapcsolatunkkal. Csak azt mondja, hogy ebben a srácba van még valami ami neki kell most és ez az, hogy ő érettebb.
Ne haragudj kérdező, de ez a csaj nagyon bunkó. :S
Sz@rd le.
Az én pasim ugyanezt csinálta... Sőt, úgy, hogy egy suliba jártunk, és amikor meglátott beszólt, leszólt (az alsó emeletről felszólt, ha a terme előtt mentem el, akkor meg kiszólt xD).
Tapasztalatból mondom, hogy hagyd a pics@'ba.
Játszik veled. a legjobb, ha elfelejted. Azt hiszi, hogy nagy arc, egy 20 éves srácot hülyített be. Tudom, hogy szar lesz, de sajnos ez van, tedd magad túl rajta. Lehet, hogy egy hétig, hónapig, esetleg tovább rossz lesz, de utána úgyis találsz majd valakit, aki nem fog egy idősebb miatt elhagyni.
És amúgyis, ha egyszer már elhagyott, megteheti mégegyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!