Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk még újra együtt? (többi lent)
Látod azért van többségben az olyan válaszoló, aki továbbra se jött újra össze az exével, mert ilyen nincs, vagy nagyon ritka. Esetleg akkor lenne esélyed, ha nem rajtatok múlt volna a dolog (pl. külföldre kell költöznie vagy hasonló). De így, hogy miatta lett vége, már nincs esély.
Ne keserítsd meg az életed azzal hogy olyan csaj után futsz aki hülye kifogásokkal szakított veled. Ahogy előttem is mondta már valaki, azért jött össze egy 20 évessel, mert hű de menő 5 évvel idősebb pasival járni.
Te már égő vagy számára (persze ez nincs így, nagyon érettnek tűnsz). Így is kell még az a liba? (már bocsi a kifejezésért) Mert a helyedben, ha nehezen is megválnék még az emlékétől is. Tudom milyen hiába szeretni, és mégis túléltem. Neked is menni fog.
megmondta a lényeget: érettebb pasira,kapcsolatra vágyik. ezzel nem tudsz mit kezdeni. ebben a korban általában érettebbek a lányok,mint a fiúk. gondolkodásban,érzelmekben.
felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!