Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetünk még újra együtt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk még újra együtt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Barátnőm 9 és fél hónap után most szakított velem, egy másik srác miatt. Barátnőm 15, én 16 ez a srác meg most lesz 20 éves. Nem tudta elmondani, hogy pontosan miért akar vele lenni, és azt mondja, hogy még engem is szeret. Csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek lehetünk-e még újra együtt, vagy esetleg hogyan szerezhetném vissza. Ja és még fogunk találkozni így is csak én még mindig nagyon szeretem. És vissza akarom kapni. Idióta válaszokra nem vagyok kíváncsi csak olyanra aki komolyan tud mondani valami értelmeset.
2011. jún. 17. 16:44
1 2
 11/15 AndiBandi93 ***** válasza:

Látod azért van többségben az olyan válaszoló, aki továbbra se jött újra össze az exével, mert ilyen nincs, vagy nagyon ritka. Esetleg akkor lenne esélyed, ha nem rajtatok múlt volna a dolog (pl. külföldre kell költöznie vagy hasonló). De így, hogy miatta lett vége, már nincs esély.

Ne keserítsd meg az életed azzal hogy olyan csaj után futsz aki hülye kifogásokkal szakított veled. Ahogy előttem is mondta már valaki, azért jött össze egy 20 évessel, mert hű de menő 5 évvel idősebb pasival járni.

Te már égő vagy számára (persze ez nincs így, nagyon érettnek tűnsz). Így is kell még az a liba? (már bocsi a kifejezésért) Mert a helyedben, ha nehezen is megválnék még az emlékétől is. Tudom milyen hiába szeretni, és mégis túléltem. Neked is menni fog.

2011. jún. 20. 13:26
 12/15 anonim válasza:
Ha ilyet mondott, hogy még mindig szeret, akkor ne add fel...én is voltam ilyen helyzetben, csak más volt a felállás. én dobtam ki a barátomat és másik fiúért, majd később rájöttem, hogy rettenetesen hiányzik. ő is folyamatosan próbált visszaszerezni, de ha feladta volna, lehet, hogy nem jöttünk volna újra össze..
2011. jún. 20. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:

megmondta a lényeget: érettebb pasira,kapcsolatra vágyik. ezzel nem tudsz mit kezdeni. ebben a korban általában érettebbek a lányok,mint a fiúk. gondolkodásban,érzelmekben.

felejtsd el

2011. jún. 20. 14:33
 14/15 anonim válasza:
én már jártam igy.és BIZTOS hogy megy majd még utánad azzal,hogy megbánta a dolgot és rájött,hogy téged szeret!csak akkor neked kell a aszemébe mondani,hogy hoppácska szivem,ez a hajó már elment:)
2012. febr. 20. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szart rád . Ennyi. Fel a fejjel. Ez mindenkivel megtörténik. Sőt még veled is meg fog történni lehet hogy többször is. Egyébként azt írod hogy idióta válaszokra nincs szükséged. Azért te vagy egy kicsit idióta. Vedd észre nem tetszel a volt csajodnak és kész.
2013. júl. 8. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!