Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újra jóba lehetünk még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra jóba lehetünk még?

Figyelt kérdés
Még általános iskolába volt egy fiú akivel jóba voltam. ballagás után SMS-eztünk és megbeszéltünk hogy járunk, de nem lett végül is belőle semmi, miattam. :( azóta nem vagyunk jóba, és nem is köszön ha találkozunk. Lehetünk még valaha jóba vagy ezt már elszúrtam?? Kérlek segítsetek ki mit csinálnátok??? 20/L
2010. ápr. 3. 13:21
 1/5 A kérdező kommentje:

bocsi a végét elrontottam,

Ti mit csinálnátok???

2010. ápr. 3. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Azóta eltelt egy pár év már elfelejthette volna a dolgot...

Persze ha beléd volt esve és úgy rontottad el,akkor... kicsi rá az esély,mert ha csak meglát,egy gyerekkori sérelme jut eszébe. De mindent meg lehet beszélni,csak...ahhoz fel kell szakítanod a sebet,s nem biztos hogy megéri.

2010. ápr. 3. 13:47
 3/5 A kérdező kommentje:
de ha mégis szeretnék vele jóba lenni, hogy közeledjek felé? Tudom olyan már nem lesz mint akkor.
2010. ápr. 3. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha következőnek látod köszönj neki úgy, hogy biztosan hallja.Vagy ha éppen egyedül van, akkor menj oda beszélgetni, hogy milyen régen láttad és hogy hogy van.amúgy nekem is volt hasonló helyzet, tetszett egy srác, szerintem én is neki, de leég gyerekesen közeledett mert bunkó volt velem és sokszor cikizett és nem is köszönünk egymásnak, de látszik bánja néha olyan szomorúan néz rám.

L18

2010. ápr. 5. 11:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem sokára itt a szülinapja írjak neki e-mailt vagy inkább hanyagoljam? Nem sűrűn találkozunk :(
2010. ápr. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!