Ez a szülj még két magyart csak engem háborít fel?
20.
Te Norvégiában születtél és éltél és ennyi eszed van? Egy akkora ország mint Magyarország (és annyira csak emlékszel, hogy országnevet nagybetűvel írunk, ez külföldiül is így van) nem tud a Föld problémáin sokat változtatni.
Értsd már meg: mi fogyunk, közel 40 éve, folyamatosan. Most máson a sor. Adj jótanácsokat az északi népnek, bár, ahogy láttam kint, lesz ott is baj elég. Szép nagy új mecset van ott Osloban.
Mi a fenét tegyünk, áruld már el? Fogyjunk gyorsabban? Jó. Mindent az esőerdőkért. Mi eddig is élenjártunk, sajnos. Prédikálj most kicsit egy nigériai vagy indiai fórumon. Vagy ők nem baj, ha sokasodnak? Csak Orbán ne "ellesse" a népet?
Szovegelj demokráciáról Nyugaton, ahol elárulták Európát, ahol egész negyedek vannak, ahol fehér embert nem látni. És akkor mi ne szaporodjunk?
Amúgy is, reálisan a kutya nem beszélt népesség növekedésről Magyarországon, már a fogyást megállítani nagy bravúr lenne. Miről beszélsz? Kapj már a fejéhez.
Igen ennyi eszem van, nah. Ez a legnagyob probléma erről írjunk hogy a Norvég szot nem nagy betűvel írtam, és úristennen rövid o vál irtam a "szó" betűt. Jajistenem mi lesz...
Nem, nem tud változtatni. Nem is ezt akarom itt elérni. Az én lényegem az volt hogy megtudjam hogy rajtam kívül ki haborodik fel még ezen a videón.
Mi a fenét tegyünk áruljam el? Alj már le. Még egyszer a lényegem az volt hogy megtudjam hogy rajtam kívül ki haborodik fel még ezen a videón..... tul vittük..
ez olyan egyszerű, pénz kérdése az egész.
Addig nem lesz gyerekem, ameddig saját magamat is alig bírom eltartani. Pedig nekem is minden vágyam egy gyerek.
Így van vele a huszonévesek 99%-a akinek még mindig nincs gyereke.
Élhetőbb Magyarország tudna demográfiai robbanást okozni. Nem pedig gagyi propaganda kampányok.
Nem azért fogyunk, mert a fiataloknak nincs kedve babázni, mert nekem pl lenne, de ilyen feltételek mellett nem lesz soha még 2 magyarja tőlem a kormánynak az 100%
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!