Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez a szülj még két magyart...

Ez a szülj még két magyart csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
Van ez a video... vegig sem néztem. Aztan van ez a pályázat hogy a 3. Gyerek után 10 miliot kapnak csak legyen.... engem felháborít. Nem elég hogy így is sokan nyomorognak magyarországon. De földön meg túl népesedés van aminek rohadtul nem lesz jó vége. Kifogunk fogyni elég sok minden ből, víz gáz stb. Es eleg sok problema halmazodik fel es csak novekszik a szam es egyre gyorsabba ..E téren elég durva már a helyzet erre még szüljünk még több embert a földre ami lassan pusztul el a sok embertől.

2018. júl. 30. 23:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
35%

20.

Te Norvégiában születtél és éltél és ennyi eszed van? Egy akkora ország mint Magyarország (és annyira csak emlékszel, hogy országnevet nagybetűvel írunk, ez külföldiül is így van) nem tud a Föld problémáin sokat változtatni.

Értsd már meg: mi fogyunk, közel 40 éve, folyamatosan. Most máson a sor. Adj jótanácsokat az északi népnek, bár, ahogy láttam kint, lesz ott is baj elég. Szép nagy új mecset van ott Osloban.

Mi a fenét tegyünk, áruld már el? Fogyjunk gyorsabban? Jó. Mindent az esőerdőkért. Mi eddig is élenjártunk, sajnos. Prédikálj most kicsit egy nigériai vagy indiai fórumon. Vagy ők nem baj, ha sokasodnak? Csak Orbán ne "ellesse" a népet?

Szovegelj demokráciáról Nyugaton, ahol elárulták Európát, ahol egész negyedek vannak, ahol fehér embert nem látni. És akkor mi ne szaporodjunk?

Amúgy is, reálisan a kutya nem beszélt népesség növekedésről Magyarországon, már a fogyást megállítani nagy bravúr lenne. Miről beszélsz? Kapj már a fejéhez.

2018. aug. 2. 06:07
 22/24 A kérdező kommentje:

Igen ennyi eszem van, nah. Ez a legnagyob probléma erről írjunk hogy a Norvég szot nem nagy betűvel írtam, és úristennen rövid o vál irtam a "szó" betűt. Jajistenem mi lesz...

Nem, nem tud változtatni. Nem is ezt akarom itt elérni. Az én lényegem az volt hogy megtudjam hogy rajtam kívül ki haborodik fel még ezen a videón.

Mi a fenét tegyünk áruljam el? Alj már le. Még egyszer a lényegem az volt hogy megtudjam hogy rajtam kívül ki haborodik fel még ezen a videón..... tul vittük..

2018. aug. 2. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:
25%
Rajtad kívül szinte senki. Azt .sztatod amely ország stabilan fogy. 40 éve fogy. Elemi érdeke, hogy megálljon a népességfogyás.
2018. aug. 2. 17:42
 24/24 anonim ***** válasza:

ez olyan egyszerű, pénz kérdése az egész.

Addig nem lesz gyerekem, ameddig saját magamat is alig bírom eltartani. Pedig nekem is minden vágyam egy gyerek.

Így van vele a huszonévesek 99%-a akinek még mindig nincs gyereke.

Élhetőbb Magyarország tudna demográfiai robbanást okozni. Nem pedig gagyi propaganda kampányok.

Nem azért fogyunk, mert a fiataloknak nincs kedve babázni, mert nekem pl lenne, de ilyen feltételek mellett nem lesz soha még 2 magyarja tőlem a kormánynak az 100%

26F

2018. aug. 2. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!