Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez a szülj még két magyart...

Ez a szülj még két magyart csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
Van ez a video... vegig sem néztem. Aztan van ez a pályázat hogy a 3. Gyerek után 10 miliot kapnak csak legyen.... engem felháborít. Nem elég hogy így is sokan nyomorognak magyarországon. De földön meg túl népesedés van aminek rohadtul nem lesz jó vége. Kifogunk fogyni elég sok minden ből, víz gáz stb. Es eleg sok problema halmazodik fel es csak novekszik a szam es egyre gyorsabba ..E téren elég durva már a helyzet erre még szüljünk még több embert a földre ami lassan pusztul el a sok embertől.

2018. júl. 30. 23:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen típusú emberek ebbe nem gondolnak bele. Van egy téveszméjük, amiből kizökkenthetetlenek. De az az ironikus benne, hogy a saját utódaik pusztulását készítik elő ezzel.
2018. júl. 30. 23:49
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Az EU lakossága fogy, Magyarország is fogy. Itt pont, hogy több ember kéne, mert egyre több az öreg, és kevesebb a fiatal. Afrika, Ázsia... tehát a szegènyes országok nagyrészée miatt van a sok ember. Ők termelik a népet. Ezellen viszont mi nem tudunk tenni.
2018. júl. 30. 23:54
 3/24 anonim válasza:
76%
Sztem mindenkit...
2018. júl. 30. 23:59
 4/24 anonim ***** válasza:
34%
Milyen pályázat?:D Különösen mulatságos, hogy te ennyi ésszel, és ilyen íráskészséggel pont a kultúrarovatot szemelted ki magadnak...
2018. júl. 31. 00:14
 5/24 anonim ***** válasza:
61%
Az megvan hogy a mindenkori magyar kormánynak nem dolga a világ megmentése a túlszaporodott afrikától és ázsiától? Nekik az a dolguk hogy mi ne fogyjunk el, ezért teljesen rendben van hogy kűzdjenek a népességfogyás ellen.
2018. júl. 31. 00:44
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
Hozzád még csak most jutott el ez a videó? Én már hónapokkal ezelőtt kiháborogtam magam rajta. A háborgáson kívül más emberekben sem indított meg különösebb érzéseket ez a kampány.(szerintem)
2018. júl. 31. 00:53
 7/24 anonim ***** válasza:
80%

Ahhoz, hogy alap szinten el lehessen tartani a polgárokat (és magas szinten a politikusokat), fiatal dolgozók kellenek.

.

"Van ez a video... vegig sem néztem"

Ha nem vagy kiváncsi propaganda-vieóra, vagy pedig idegesít, miért nyitottad meg?

.

"szülj még két magyart"

Az '50-es évek

"Asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség"

szlogenjének modern formája.

(Hozzá kell tenni, akkor a háborús veszteséget akarták pótolni.)

2018. júl. 31. 05:46
 8/24 anonim ***** válasza:
40%

"De földön meg túl népesedés van aminek rohadtul nem lesz jó vége. Kifogunk fogyni elég sok minden ből, víz gáz stb. Es eleg sok problema halmazodik fel es csak novekszik a szam es egyre gyorsabba ..E téren elég durva már a helyzet erre még szüljünk még több embert a földre ami lassan pusztul el a sok embertől."

Megértelek. Pl. csak Nigéria lakossága évi 4 millióval növekszik. Ebből nagy baj lesz. Itt az ideje hát, hogy az alig 10 milliós Magyarország, amely lakossága '81 - óta csökken, nekiálljon és kompenzálja a világban lezajló súlyos demográfiai folyamatokat.

Értsd meg: öregszik a lakosság, kellenek majd fiatalok. Ha nem lesznek elegen, máshonnan kell őket ideengednünk. Afrikából, Ázsiából. Azzal gondolom nem lenne semmi problémád, az cool, de a magyar ne szüljön gyereket mert a globális túlnépesedés.

2018. júl. 31. 06:04
 9/24 anonim ***** válasza:
55%

Ilyenekbe a kormány nem gondol bele, hogy túlnepesedés, stb. Őket csak az adópénz érdekli ezért van a propaganda.

Akik még éljenzik ezt, azok meg abba nem gondolnak bele, hogy a globális problémák nem kerülik el a mi kicsi országunkat sem. Nem lehet kompenzálni a túlnépesedést, nem tudjuk felvenni a versenyt afrikával úgy sem.

De minek is? A csökkenő népesség egy egyértelműen pozitív jelenség.

De ez csak egypár országban van Európán bellül is, pl. Romániában, vagy Egyesült Királyságban növekszik a népesség.

2018. júl. 31. 06:41
 10/24 anonim ***** válasza:
63%

9.

Jó. Mi csökkenünk, Afrika rohamtempóban növekszik. Ez lenne a megoldás? És ha már jó kevesen leszünk, az afrikai fölösleg idejön, tök jó lesz.

Majd ők megtermelik a nyugdíjadat.

2018. júl. 31. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!