Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez a szülj még két magyart...

Ez a szülj még két magyart csak engem háborít fel?

Figyelt kérdés
Van ez a video... vegig sem néztem. Aztan van ez a pályázat hogy a 3. Gyerek után 10 miliot kapnak csak legyen.... engem felháborít. Nem elég hogy így is sokan nyomorognak magyarországon. De földön meg túl népesedés van aminek rohadtul nem lesz jó vége. Kifogunk fogyni elég sok minden ből, víz gáz stb. Es eleg sok problema halmazodik fel es csak novekszik a szam es egyre gyorsabba ..E téren elég durva már a helyzet erre még szüljünk még több embert a földre ami lassan pusztul el a sok embertől.

2018. júl. 30. 23:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem ismered a magyar történelmet ? Minden uszító háborús propaganda ezt mondta: kettőt magunk helyett, egyet meg a hazának (hogy majd elpusztuljon háborúban). Az istenadta nép szavazott arra a pártra, amelyik a jelen kormányt adta, élén az elmebeteggel.
2018. júl. 31. 07:16
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Jó látod kérdező, én kiegészíteném azzal, hogy hiába t×k a ember még 2 személyt ebbe az országba, azt még nevelni, oktatni, fejleszteni kell, hogy ember legyen belőle. Erre fel vannak készülve az emberek, akik bevállalják őket, vagy csak az üzletet látják benne?

Egy állandó randalírozót vagy normális embert tudnak, akarnak nevelni belőle?

2018. júl. 31. 07:35
 13/24 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező felhívom arra a figyelmedet, hogy Németország területe csak alig négyszerese Magyarországénak, viszont nyolcszor annyian laknak benne (azaz dupla akkora a népsűrűség), és még így is munkaerő-hiány van!

Magyarországon meg brutális munkaerő-hiány van, és további fél millió ember fontolgatja, hogy külföldre megy dolgozni.

Amiket írsz, hogy kifogyunk vízből stb. nettó hülyeségek. Helyette az az igazság, hogy a Kárpát medencét idegen betelepülők fogják ellepni hamarosan, akárhogy is védjük a határainkat kerítéssel.

2018. júl. 31. 08:10
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Én is kiegészíteném annyival, hogy persze, szüljünk kettő, sőt, akár három gyereket is, de az is biztosítva van, hogy ezek a gyerekek milyen életkörülmények között fognak felnőni, hogyan lesznek ellátva, milyen lehetőségeik lesznek?

Gondolom a tanárhiányt nem kell részleteznem. Ki fogja oktatni a gyerekeket? És ha betegek lesznek? Egészségügy, mond valamit? Én bevállalok akár hármat is, de akkor az is legyen biztosítva, hogy ha megbetegszik, normálisan lássák el, nem egy orvos- és eszközhiánnyal küzdő, omladozó intézménybe kelljen bevinni, ahol vagy tudnak segíteni, vagy nem.

Szóval ne csak a számokra menjünk rá, hanem a minőségre is, szerintem.

2018. júl. 31. 08:27
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

azt a rohadt ti otthon tényleg ekkora agymosáson mentek keresztül??

Dehogy fogják betelepülők ellepni magyarországot!

Ki akar ott dolgozni? Azért a pénzért amit ott kap? Egy olyan országban ahol az angol nyelvtudás nem ér semmit? Egy olyan kiközösítő társadalomban? Amikor nyugaton tárt karokkal várják őket, tripla annyi keresettel!Nincs az a migráns aki le akarna telepedni ilyen feltételekkel.

Amit a hiradóban mondanak az nem biztos hogy úgy van.

Európa meg túlnépesedési katasztrófa irányába halad! Nem a mi életünkben lesz gond, hanem az unokáinkéban. De lehet még mi is megisszuk a levét a Szaporoggyá mert kell a pénz dogmának.

2018. júl. 31. 08:29
 16/24 anonim ***** válasza:
26%

#14 "Gondolom a tanárhiányt nem kell részleteznem."

Észreveszed a logikai bukfencet a saját okfejtésedben? Ha fogy a népesség, egyre NAGYOBB lesz a tanárhiány (is meg a villanyszerelő-, orvos- stb. hiány is), mert nem lesz aki dolgozzék.

#15 Látom neked alapvető közgazdasági fogalmi hiányosságaid vannak. Nézz utána kicsit a munkaerő-áramlás és népsűrűség összefüggéseinek, és vonj le következtetéselet abból, hogy

1/ Magyarországon fele annyian (se) élnek, mint amennyi a területe alapján indokolt lenne egy modern kapitalista gazdaságban (azaz IGEN, elférne még itt 10 millió ember!)

2/ Az aktív munkaerő egy jelentős hányada már nyugatra menekült (ld még munkaerő-vándorlás), és egy újabb jelentős hányada ugyanerre készül.

Lassan kiürül a Kárpát-medence, na és mi szokott ilyenkor történni? Gimnazista történelemanyag 1. osztály.

2018. júl. 31. 09:31
 17/24 anonim ***** válasza:
#16. Tedd a szívedre a kezed, és mond azt, hogy a mostani tanár (és egyéb szakmabéli) hiányt a népességcsökkenés okozta. Nem inkább az, hogy elmentek/nem akar senki tanár lenni, valami megélhetés, vagy mi miatt?
2018. júl. 31. 09:47
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Persze szüljél 3at, 4et, majd a 40 ezres gyesből szuperül felneveled mindet,

mert akkor az alapoktatás tudtommal ingyen van, na de mi van a többivel? Mint a normális étkezés, öltözés, különórák, egyetem, egészségügyi ellátás. Aztán úgyis kimegy külföldre, mivel ott fele ennyi munkáért háromszor ennyi pénzt kap. (vagy még többet). Pedig sokan szülnének többet is ha nem arról szólna az élet itthon hogy anyuka, apuka 3 helyen dolgozik hogy a számlákat rendben kifizethessék, a gyereket meg felneveli a média helyettük (látjuk hogyan).

De nincs az a migráns aki ide jönne ennyi pénzért. Ide legfeljebb a vállakozók, befektetők jönnek, mert olcsó a munkaerő.

A népességnövekedés pedig Afrikában és talán Indiában komoly probléma, ahol valóban évi sokmillióval nő a szám, és ráadásul pont a legszegényebbek körében.

2018. júl. 31. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
Drágám, ha a magyarság kihal, akkor segítünk bármit is a túlnépesedésen? Nem, mivel nem mi okozzuk. Ezt ott kellene kezelni, ahol létrejön, nem pedig itt, ahol az ellenkezője a probléma.
2018. júl. 31. 16:25
 20/24 A kérdező kommentje:

4-esnek. Bocsi az írásomért... norvégiaban születtem és éltem 15 évig, ha te ezek után tökéletesen tudnál magyarul írni akkor emelem kalapom, de addigis ha fogalmad sincs a másikról nem kéne már ezt az amúgy is bszott unalmas okoskodó kijavítok mindenkit dumát erőltetni...

5/ teljesen nincs rendben. Nekik nem a nepeseg számít.. hanem az adó pénz. A pénz.. Nem a nép.

6/ nem, nem most jutott el hozzám.

8/ kellenek a fiatalok.... elsőnek a mostaniakat kéne valahogy "megtartani" . Egy barátnőm 8 évig volt kint angliaba mint ápoló, haza jött mert hiányzott neki a családja. Itt az "érett" idosebb orvosok olyan szinten lenézik őt , mert fiatal... ah... aztán ők panaszkodnak hogy a mai fiatal stb...

10. Jaja szüljél mert ha nem teszed haza áruló és önző vagy és  jönnek az afrika kannibálok.... gyerekek..nemar..most komolyan....

14. Igaz... rég szomoru minden. De nem ez érdekli őket. Szüld a nyomorba a rabszolgát.

A föld a mi bolygónk, mi emberek rajta, miattunk megy tönkre, nem azt kell nézni hogy jaj mi magyarországon. Meg ott németbe, még amott afrikába.  nem, Mi itt a bolygón, a földön. Egységesen emberek. amíg mi veszekedünk hogy hat mi igen is legyünk többen mert mi mi vagyunk, belőlünk több legyen, addig a föld csak azt erzekeli hogy meg több ember és szépen pusztul el.

És ma, ma (hét hónap alatt) feléltük az éves erőforrásainkat... 40 éve ez december 23 ra esett. Úgy élünk mintha lenne még egy bolygó..

De rajta magyarok vagyunk ezert kell még több magyar .

2018. aug. 2. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!