Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen az időjárás Angliában?

Milyen az időjárás Angliában?

Figyelt kérdés
Tudom ez igy eleg idiota kérdésnek tűnhet, de nem az erdekel, hogy a Földrajzi elhelyezkedése miatt sok ott az eso vagy ilyesmi. Nem csak ezekre a lexikális, alapveto dolgokra vagyok kivancsi, hanem arra ez a avalosagban mit jelent. Pl: Télen többet esik a ho mint nálunk, mennyire gyakori a szél stb.

2018. júl. 28. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolod hogy amit lexikális tudásként megtalálsz róla, az nem a valós tényeken alapul?

Leírhatom én is, hogy igen, sűrűn esik az eső, vagy a telek enyhébbek, a nyarak hűvösebbek mint Magyarországon (bár valamivel melegebbek az UK többi területénél), hó van, bár északon, Skóciában jellemzőbb, stb. De egy google kereséssel némi lexikális tudásra sokkal részletesebb infót kaphatsz sokkal rövidebb idő alatt. Mégpedig olyan infót amit nem csak hasból írt valaki, hanem - most kapaszkodj meg - azt szokták leírni egy Anglia éghajlata, vagy hasonló című cikkben, hogy a valóságban milyen az időjárás Angliában!

2018. júl. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!