Angliában tényleg mindig esik az eső vagy csak gyakran?
A heti időjárás ahol én élek (Wiltshire megye)
hétfő: 25 fok, süt a nap, nagy örömömre izzadok..:)
kedd: 17 fok, pulcsiban menni dolgozni, és tartsd erősen az esernyőt mert a szél ki akarja csavarni a kezedből. Haza felé mész, süt a nap, kezded élvezni, de vedd elő az esernyőt, mert szarrá ázol
szerda: 16 fok. Reggel kinézel az ablakon, süt a nap. Nézed az eget, szép kék. Nem viszel esernyőt. De 2 óra múlva odafent megnyitották az esőcsapot. Szakad. Délután jössz haza még mindig szakad, de alig mész fél órát, megint süt a nap.
csütörtök: 18 fok. Reggel szép kék az ég, csak néhol látsz pár sötétebb foltot. A tegnapi nap miatt óvatosabb vagy viszel esernyőt vagy esőkabátot.
Délután mész haza és olyan sötét van mintha este 9 óra lenne. Olyan szél és eső van, hogy hiába tartod az esernyőt a fejed felett mire hazaérsz totál eláztál.
Péntek: 13 fok. egész nap esik, fúj a szél. Hál istenek ma szabadnapos vagyok.
Amit most leírtam ez egy átlagos hét. Télen- nyáron mindig vannak ilyen hetek.
Volt olyan nyaram, amikor 4-5 hétig minden nap esett, és bizony nem csak én lettem depressziós tőle.. De tavaly volt olyan a nyáron, hogy 2 hétig 25-28 fokok voltak, és locsolnom kellett a kerti virágaimat, mert nem esett..Na de ilyen nagyon ritka.
de ha épp nem esik akkor is be van borulva
mindig
ha süt a nap az olyan hogy még az angolok se akarják elhinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!