Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen az élet Angliában,...

Milyen az élet Angliában, mondjuk egy kisvárosban?

Figyelt kérdés

Rendesen tud élni ott egy család? Van valam rossz az országban? Mennyire veszélyes? Az időjárás elviselhető? Kb minden érdekelne ezzel kapcsolatban!

Inkább olyanok véleménye érdekelne akik kint élnek, vagy valamit tudnak az ottani életről.

2013. márc. 19. 13:46
 1/6 anonim válasza:
Az időjárást leszámítva minden oké.
2013. márc. 19. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az időjárással semmi baj! Nincsenek olyan fronthatások amitől szétmegy az ember feje. Kicsit többet esik az eső, és nincsenek olyan forró nyári napok, amikor kedved sincs semmihez.

Ha nincs kapcsolatod akkor nagyvárosba menj, mert ott hamarabb találsz munkát. Életem legnagyobb hülyeségét követtem el, hogy egy - barátomra hallgatva - vidékre mentünk a milliós városok helyett. Be is szoptam.

Ha teheted, akkor kerüld a magyarokat.

Ennyit jutott hirtelen eszembe.

2013. márc. 19. 17:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát még csak 16 vagyok, szóval messze van még ez :D

De úgy tervezem, hogy érettségi után max elmegyek egy 1-2 éves továbbképzésre és utána lelépek. Nem szándékozom egyetemre, főiskolára menni. Amint lehet, megyek dolgozni csak szimpatikus nekem Anglia és Amerika. De nem merek Amerikába menni, ezért marad Anglia, vagy még meggondolom majd. De nagyon tervbe van.

2013. márc. 19. 18:45
 4/6 anonim válasza:

Egy angol kisvárosban a pubozás és berúgás mellett nem sok mindent lehet csinálni. A szállás minősége az itthonihoz képest sokkal gyengébb, hacsak nem költesz rá többet.

A napsütés hiánya engem nagyon zavart kint. Helytől függően veszélyesek az utcák este, sok részeg kiabáló, verekedő férfi és nő!! A buszközlekedés nagyon lassú. Nappal viszont teljesen békés, az emberek kedvesek,mosolygósak és segítőkészek. Kiszolgálásnál vagy bármilyen szolgáltatásnál figyelmesek és előzékenyek. így hirtelen ennyi..

2013. márc. 19. 19:32
 5/6 anonim válasza:
Ha fiatal vagy és egyedül vagy, ne menj kisvárosba. Bekattansz a semmittevésbe egyedül. A nagyvárosokba vannak koncertek látványosságok, de egy kisvárosba két hét alatt megnézel mindent, aztán marad az otthon ülés, esetleg egy mozizás. Tapasztalatból beszélek.
2013. márc. 20. 11:58
 6/6 anonim válasza:

Mi kisvárosban vagyunk, délen, itt nagyon jó környék, nyugodt, csendes. A környező utcákban, buszmegállóban gyakran köszönünk egymásnak kvázi idegenekkel, frankón kint lehet hagyni az ajtó előtt (nincs kert vagy kerítés, lakást bérlünk) a rollert, a biciklit, virágokat, senki nem viszi sehova. Engem kinyír a sötét, de legalább felértékelődött a napsütés :)

Ha egy-egy város statisztikáit szeretnéd megnézni, bűnügyi statisztikák az országos átlaghoz nézve, lakók életkora, családi állapota, iskolai teljesítménye stb, a linkre kattintva beírsz egy várost, ott ki kell választani az egyik ingatlant, és ha rákattintassz, akkor ott megtalálod ezeket az infókat. [link] Amúgy, ha otthon a kisvárosi életet szereted, akkor itt is valószínű, hogy ez fog bejönni és vica versa.

2013. márc. 21. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!