Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is úgy tapasztaljátok,...

Ti is úgy tapasztaljátok, hogy leáldozott a csajok "popsivillantása" - vagyis, hogy nem csusszan le a nacijuk, hogy kivillanjon a fenékvágatuk?

Figyelt kérdés
Győrben nem nagyon látni ilyet (villantást)
2018. júl. 28. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Jó tíz éve, mikor még a csípőnadrág volt a divat, gyakori volt az ilyesmi. Most épp a '80-as évek jönnek vissza a magas derekú nadrágokkal, ezeknél nem nagyon jön össze az ilyesfajta villantás. Úgyhogy másra kell csorgatnod a nyáladat, ha szeretnéd.
2018. júl. 28. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Helyette mostmár az egész fenekük van kint ezekben a pelenkàhoz hasonlító nadràgokban..
2018. júl. 28. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Most már nem felülről, hanem alulról villantanak, ahogy írták előttem, a magas derekú gatyákban. Nem született még ember a földön, akinek ez jól állna, borzalmasak még a legcsinosabb csajon is.

Egyébként én azt a tendenciát látom, hogy 1-2 éven belül full meztelenül fognak mészkálni a csajok, tök ciki lesz szegényeknek, valószínűleg a méhüket mutogatják majd, hogy felülmúlják a többieket a villantásban.

2018. júl. 28. 11:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a lecsusszant nacis mód nem volt rossz...
2018. júl. 28. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem mindenki hord még most sem magasderekú nadrágot. Láttam villantani néhány lányt biciklizés közben, leguggolásnál hátulról. Persze csak véletlenül néztem oda:)
2018. júl. 28. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Most mas a divat. De ne bankodj, lehet, hogy ez csak a "vihar elotti csend" :)
2018. júl. 28. 19:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is csak véletlen szoktam odanézni - és ők is csak véletlen villantanak
2018. júl. 28. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt::):):):)
2018. júl. 28. 21:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem vérig lennének sértve, hogy feleslegesen produkcióznak...
2018. júl. 28. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!