Mit csinaljak? Meg sosem volt baratom, es mar annyira szeretnek, hogy akarhova megyek gorcsosen latszik rajtam, szerintem ez el rontja a kisugarzasomat, mit tennetek a helyemben?
Utolsó, akinek nemem címezted! Nem akarok megmondókapitány lenni, csak az adottságaim olyanok, hogy jól ismerem az embereket. Téged is kiismernélek fél perc alatt a szemállásod és a testbeszéded alapján. Szóval ezért van, hogy mindig nekem van igazam.
Engedd meg, hogy kijavítsalak! Nem a világ ilyen, hanem a magyar ,,emberek"... szerencsés vagyok, mert volt pár lehetőségem más országok életébe betekinteni, és hidd el, sehol nincs ez, mint itt. Itt az emberek utálják egymást. Mindenki megbámulja a másikat az utcán, engem, mert kövér vagyok, valakit mert pattanásos mást meg esetleg, mert nincs pénze szép ruhára. Viszont engem ami zavar, az ilyen stílusú duma, amit itt levágsz. Majd azt Én (nagybetűvel) eldöntöm, hogy mit fogadok el vagy mit nem! Nagyfiú vagyok és tudok döntést hozni. Állítom többet tettem le, mint te. Illetve hát Én (nagybetűvel) hoztam a ki..szott asztalt. Szóval nekem ne magyarázz, mert egyszer emberedre találsz. na chuppp
"Járj el nyilvános helyekre, pl söröző, étterem, vagy bármi csak ne ülj otthon."
És attól hogy eljár, szerinted még lesz barátja?
Kérdező, soha a büdös életbe nem lesz barátod! Nem akarlak megbántani, de tényleg nem lesz! ha gyerekkorodban nem volt, amikor az embernek a legerősebb baráti kötelékei alakulnak, akkor soha sem lesz! Tudod kik szereznek könnyen barátokat? Akiknek már van 100 barátjuk! te, akinek egy sincs, egyet sem fogsz tudni szerezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!