Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyedül mennyire gáz strandra...

Egyedül mennyire gáz strandra menni?

Figyelt kérdés
Nincs kivel strandra menni. 23/F

2018. jún. 6. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Van aki úszni jár ki rendszeresen, uszoda helyett. Különben meg szerinted kik figyelik, hogy egyedül vagy egy strandon? Miből látszik az egy emberen a medencében, vagy ha sorban áll, vagy ha fekszik a füvön, hogy nem jött vele senki?
2018. jún. 6. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak kellemetlen, ha nem érzed jól magad úgy, ha egyedül mész, és látod, hogy mindenki társasággal van.De ismerkedéshez akár előny is lehet, ha könnyen teremtessz kapcsolatokat, és jók a kommunikációs képességeid,
2018. jún. 6. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Első kettőnek teljes mértékben igaza van, én is ezt mondanám neked.
2018. jún. 6. 23:33
 4/10 Országlakó válasza:
55%

Hogy érted azt, hogy "gáz" Kellemetlen? Neked, vagy kinek? Égő? Szégyenteljes?

Minden attól függ, ki milyen személyiség. Ha te ezt megkérdezted, akkor neked eleve nem való egyedül menni.

És van, aki inkább egyedül szeret menni , máshová is, mert akkor nem függ senkitől, hogy mikor mit csináljanak, hova menjenek, meddig, mere, stb.

Ja, hogy szégyellni kell mások előtt? Ez vicces...De ha a így érzed, akkor tényleg ne menj egyedül .

2018. jún. 7. 08:03
 5/10 Országlakó válasza:
* merrre
2018. jún. 7. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Többi embert nem fogja érdekelni. Én egyszer kaptam karácsonyra 2 éjszakát egy wellness hotelben, de senki nem ért rá, ezért elmentem egyedül, és elfürödgéltem meg elcsúszdázgattam egyedül. A kutyát se érdekeltem.
2018. jún. 7. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem gáz, csak nem érezném biztonságban a cuccaimat, vagy mindent be kéne zárni egy szekrénybe, ha vízbe akarok menni, vagy nem megyek vízbe, és napozok a parton, ahhoz meg nem kell vízpart.
2018. jún. 7. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, mert a bejáratnál áll egy géppuskás katona, és aki egyedül érkezik, azt lelövi.
2018. jún. 7. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül szoktam strandra menni. Ha együtt bedobunk pár csajt a vízbe, jöhetsz velem! :D
2018. jún. 7. 23:28
 10/10 anonim válasza:

Én egyedül járok úszni reggelente strandra. Elsőb napokban zavart feszengtem, hogy mindenki beszélget nevetgél stb de jó volt magamban gondolkodni úszni. Saját tempómban úszok öltözök senkit sem érdekel. Ráadásul nem is vagyok modell alkat :)

23L

2018. jún. 19. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!