Nudista strandra mennék, de már attól is erekcióm van, ha egyedül vagyok a házban meztelenül. Hogyan oldhatnám meg, hogy ne álljon fel ha levetkőzök?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 11:07
2/12 A kérdező kommentje:
Ezzel k**va sokat segítettél, haver.
2017. ápr. 3. 11:43
3/12 anonim válasza:
Tizenévesen ilyen ez. Nem tudsz ellene mit tenni.
Haver.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ
Haver. :D
2017. ápr. 3. 12:03
5/12 anonim válasza:
Nyáron gyakran megyek nudista strandra, otthon mindig ruha nélkül szoktam lenni. De ez utóbbinak nem sok köze van a szabadban történő társas nudizáshoz. Írj üzenetet, ha gondolod, van tapasztalatom.
6/12 LeonScottKennedy válasza:
Verd ki előtte harmincszor, ha még mindig feláll, gondolj az anyádra, ha azután is feláll, jobban jársz, ha levágod.
7/12 anonim válasza:
először menj vad nudista strandra és vonulj messzire másoktól.
Ha úgy már nem áll fel akkor menj közelebb és így tovább
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, a 7-es hozzászóló tanácsát megfogadod-e, de én is azt tanácsolhatom.
Illetve azt, hogy keress egy barátot, barátnőt esetleg, és ha közösen mentek, akkor Ő elterelheti a figyelmedet, illetve ha ketten vagytok egy vad nudis helyen, akkor nem fognak zavarni a kukkolók!
De én is adhatok még tanácsokat privát!
10/12 anonim válasza:
Hol vannak "vad" nudista helyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!