Mennétek két gyerekkel strandra egyedül? Túl vakmerő vagyok?
A nagy 4 éves múlt, a kicsi 4 hónapos. Vettem egy vízben használható kendőt, azzal felkötöm a kicsit. Aztán ha majd tud ülni (ha megtanul egyáltalán a nyáron), akkor beülök velük a pancsolóba.
A nagy szófogadó, nem rohangál el, türelmes.
Ti mennétek velük?
Nem.
Mellesleg felnőtt nem ülhet bele a gyerekmedencébe higiéniai okokból.
te nem mehetsz be a pancsolóba, a pici meg nem mehet a mélyvízbe míg nem szobatiszta. nálunk legalábbis így van.
szerintem nyugodtan elmehettek, de gondold át, hogy mit fogtok a picivel csinálni míg a nagy pancsol, nem biztos, hogy jó lesz a 4 hónaposan, meg neked se a nagy melegbe. de ha nálatok mások a szabályok, akkor a pancsolóba egész nyugodtan ellehettek, már ha egy 4 évesnek kielégítő (enyém tudott úszni 4 évesen, már nem ment a pancsolóba)
Szerintem a helyi adottságok számítanak.
Ha a pancsoló mellett el lehet helyezni közvetlenül egy plédet, amin ott üldögélsz a 4 hónapossal, és látod folyamatosan, hogy mit csinál a nagy, akkor elképzelhető.
Mondjuk én strandra eleve nem járok, mert nem szeretem, mi a Duna partra szoktunk, de annyi biztos, hogy a felnőttnek ez nem pihentető, folyamatosan, minden másodpercben figyelni kell, nehogy történjen valami.
Pl. ha neked kell pisilni, az is nagy herce-hurca. :)
Úgy van, hogy van egy nagy gyerekmedence, ami folyamatosan mélyül. A legmélyebb helyen nekem kb hasig ér. Ott és középtájt van 1-1 csúszda.
Még sosem mondták, hogy nem lehet bemenni, sok szülő bemegy.
3 gyerekkel is voltam egyedül a strandon
nem volt gond soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!