Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennétek két gyerekkel strandr...

Mennétek két gyerekkel strandra egyedül? Túl vakmerő vagyok?

Figyelt kérdés

A nagy 4 éves múlt, a kicsi 4 hónapos. Vettem egy vízben használható kendőt, azzal felkötöm a kicsit. Aztán ha majd tud ülni (ha megtanul egyáltalán a nyáron), akkor beülök velük a pancsolóba.

A nagy szófogadó, nem rohangál el, türelmes.

Ti mennétek velük?

2016. ápr. 16. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekfüggő szerintem is. Pl tesóm 2,5éves fiával csak úgy mernék strandra menni, ha minimum 2felnőtt csak rá figyel. :)

Az biztos, hogy a 4hónapos nem fog sehova sem szaladni. :)

A nagyfiadat pedig neked kell tudni, hogy valóban mennyire türelmes, és szófogadó.

Én egyszer voltam úgy a strandon, hogy a 3 gyerekemmel, ők 3,5, 5 és 7 évesek voltak, valamint velünk volt keresztfiam is, ő 8,5 éves volt. Jött velem apukám. Úgy gondoltam ketten megoldjuk, de lényegében "5 gyerekkel" voltam így. :) Papa pihengetett, én meg rohangáltam a 4 gyerek után. A két kisebbel a kismedencében, a nagyok nem akartak odamenni, úgyhogy a nagyokat otthagytam a nagyobb medencénél, ami a 7 évesnek a legmélyebb helyen nyakig ért, a papát odaültettem, hogy figyelje őket. Én a két kisebbel lavíroztam a kisebb medencékben. Hozzáteszem a két nagy nagyon jó úszó, ennek ellenére rohadt stresszes voltam, hogy nem látom őket. Még az is jó volt, hogy előtte nyaraltunk és vettem a fiaimnak meg keresztfiamnak is ajándékba egy -egy anry-birds-es neonzöld fürdőnacit- és mind a 4en ebben jöttek a strandra- legalább frankón felismertem a rikítós fürdőnadrágokat messziről is. :)

Megmondom őszintén még egyszer nem mennék így el, legalább még egy felnőtt kellett volna, mert a papa tényleg leginkább magával volt csak elfoglalva. Én konkrétan egy percre sem tudtam leülni, nemhogy esetleg "élvezni a strandolást" :) A nap jól eltelt a gyerekek nagyon élvezték, én nagyon elfáradtam a végére! :)

2016. ápr. 16. 20:14
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Szoval mert egyedul viszek 3 gyereket stranda mar lepontozas jar ???

Mit kaptam volna azt is leirom h nem egyszer jon velunk az unoka testver vagy a lanyom baratnoi ???

Komolyan nem ertem h miert gond ez nektek

A gyerekeim ugy vannak nevelve h nem rohannak el vaktaba esszel mennek a vizbe

Ok 3 honapos kortol rendszeresen uszodaztam strandoltam veluk pontosan tudtak 4 evesen is h mit lehet mit nem

Azon felul h a leheto leghamarabb megtanultak uszni

A vizbiztonsag alap dolog volt

2016. ápr. 16. 23:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 1-el se megyek szívesen egyedül,úgyhogy le a kalappal aki 3-mal is elbír :)
2016. ápr. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!