Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen intézkedésekkel tennéd...

Milyen intézkedésekkel tennéd befogadóbbá a magyar társadalmat a homoszexuálisok iránt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 22:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is egyetértek Veletek! Kívácsi vagyok még mások véleményére is! Az orvosos komment nagyon tetszett!!!
2010. jún. 15. 22:44
 12/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell kirakatba tenni, meg felvonulásokra járatni a buzíkat. Ha szükséges tiltani nekik.

A társadalom így is épp elég befogadó, de azt nem akarjuk, hogy az orrunk alá dörgöljenek egymást nyaló "férfiakat".

2010. jún. 15. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy vagyok vele, hogy az embereket nem lehet megváltoztatni. Vannak és lesznek is előítéleteik azokkal szemben, akik nem a hagyományos életúton haladnak. Nekem a legjobb barátnőm meleg, a baráti körben imádjuk, de mindig vannak olyan megjegyzések, amik kellemetlenek számára. Ők a "kisebbség", nem fognak fellázadni az értelmesebbjei, mert úgyis alulmaradnának a szomszéd Pistivel (aki kutyát kínzott), meg a közértes Marikával (aki elhagyta a gyerekeit) szemben. Barátnőm mesélt egy sztorit, kb 1 éve történt meg vele. Ölelkezett a barátnőjével a kapualjukban késő este, mikor egy öreg odakiabált nekik, hogy mégis mit képzelnek. Barátnőm akkori barátnője odafordult és ezt mondta: "Kedves uram, Ön szokott adakozni még akkor is, ha kevés van? Ön hívja a mentőket azonnal, ha lát valakit összeesni az utcán? Mindig a legjobb döntéseket hozta életében és ezt úgy, hogy ne ártson senkinek? Ha igen, akkor folytassuk ezt a beszélgetést. Ha nem, akkor ne tegye tönkre az estémet, maga álszent idióta". Ebben annyira igaza volt, mert nevetségesnek tartom, hogy a sok ember úgy dobálózik az intoleranciát sugárzó szavakkal, mintha lenne joga ítélkezni és viszonyítgatni mások életét a saját "tökéletes" életéhez. Nem fogják őket elfogadni, mert sokan nem ismernek meleget, nincsenek a családtagjaik, barátaik között és ezért el sem tudják képzelni, hogy ők is intelligens emberi tulajdonságokkal bírjanak.
2010. jún. 15. 22:48
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ebbe nem kellen, hogy belszóljon az állam rendeletekkel. Nekem k*rvára mindegy, hogy ki-kibe szerelmes és kivel fekszik le. Senkinek semmi köze hozzá.

Ha vannak olyan melegek akik ezt szeretik mutogatni felvonulás során nekem az is mindegy. Ha az emberek sehogy sem reagálnának ezekre a felvonulásokra, akkor értelmét vesztené és szerintem abba is hagynák.

2010. jún. 15. 22:52
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is tényleg egyre több embernek kéne felvállalnia a másságát, hogy még több ember megérthesse, hogy azon kívül, hogy saját nemükhöz vonzódnak semmivel sem különbek mint mi. Ugyanúgy fizetnek adót, ugyanabban a boltban vásárolnak mint mi, és ugyanúgy vannak köztük elfajzott perverziókkal megáldott egyének mint köztünk.

Én a menetet nem tiltanám be, de korlátoznám, hogy tényleg menet legyen, és ne pedig egy vonuló kupleráj, gördülő polgárpukkasztás és a többi. A menet célja az lenne, hogy megmutassák, ők is léteznek, és ugyanolyan jogok illetnék meg őket, mint a hetero párokat.

2010. jún. 15. 23:06
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

Sehogy.

Az általános emberi jogok éppen elegendőek. Semmi pluszra nincs szükség ezen kívül. Magamutogatásra meg aztán egyáltalán nincs szükség.

2010. jún. 16. 02:36
 17/25 anonim ***** válasza:
45%

Próbálok majd szélsőségekben fogalmazni, hogy egyértelműek legyenek a dolgok.

Elsőnek a divatbúzákat egyezményesen laposra verni, mert szerintem nagyrészt miattuk van rossz megítélése a homároknak.

Két férfi vagy két nő nem család, nem képesek utódot létrehozni, ha egészségesek sem, nem alkalmasak ezért a gyereknevelésre, a természet nem véletlen működik így, a fogyatékkal élők igen tetemes része sem fogadhat örökbe gyereket, az sem véletlen.

Ne akarjanak ennyire egyenlőek lenni, mert nem azok, mi se vagyunk velük egyenlőek, mások és kész, ha azt akarják, hogy fogadjuk el a másságukat, ők is fogadják el a sajátjukat!

2010. jún. 16. 08:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

fogyatékkal élők tetemes része nem fogadhat örökbe???

ez meg mi?

2010. jún. 16. 08:24
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

08:14: Dehogynem egyenlőek. Csak nem egyformák. Az nem ugyanaz.

A kérdésre válaszolva meg: semmilyennel. Intézkedéssel nem lehet a társadalmat elfogadóvá tenni valamivel, valakikkel szemben, sőt éppen ellenkezőleg, amit, akiket kötelező lenne szeretni, csak annál többen utálnák meg. A melegfelvonulást sem betiltanám, csak valahogy rá kellene venni a melegeket, ugyan gondolják már végig, hogy ez jót tesz-e a megítélésüknek.

2010. jún. 16. 10:47
 20/25 anonim ***** válasza:
18%
megkérném a fartúrókat, hogy otthon buzuljanak, akkor nem irritálnának minket, heterókat
2010. jún. 16. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!