Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen intézkedésekkel tennéd...

Milyen intézkedésekkel tennéd befogadóbbá a magyar társadalmat a homoszexuálisok iránt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 22:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%

betiltanám a melegfelvonulást. (ezt egyébként homoszexuális ismerőseim is betiltanák)

Kevés dolog ingerli jobban az enbereket mint ez.

A napi életben,munkában egyébként a normális homoszexuálisaknak nem szokott gondjuk lenni (ismerőseim tapasztalata)

2010. jún. 15. 22:08
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
intézkedésekkel sehogy. viszont a polgárpukkasztás sem jó taktika a melegek részéről. szerintem ez legyen hálószoba titok, nem kell az utcára vinni. legyen meleg otthon, a külvilágnak nem kell tudnia róla. konzervativ ország vagyunk, ha nyilvánosan szeretne csókolózni keresnie kell egy toleránsabbat, még hosszú évekig.
2010. jún. 15. 22:09
 3/25 anonim ***** válasza:
52%
SEHOGY
2010. jún. 15. 22:09
 4/25 anonim ***** válasza:
79%
jó kérdés.. sajnos a véleményeket nem olyan könnyű megváltoztatni. Én mindig liberális voltam, de pár éve kiderült egy barátnőmről hogy a lányokhoz vonzódik, és akkor jöttem rá hogy én ettől még ugyanúgy tekintek rá, sőt még poénkodunk is ezen... Talán erre lenne szükség, hogy aki nem elfogadó, ismerjen meg egy meleg embert. Majd rájön hogy semmivel sem különb tőlünk.
2010. jún. 15. 22:10
 5/25 anonim ***** válasza:
34%
semmmivel
2010. jún. 15. 22:21
 6/25 anonim ***** válasza:
63%
nekem semmi bajom velük, csak nem kellene kérkedniük vele. (lásd meleg felvonulás) a heterók se vonulnak fel, mert ők azok :S
2010. jún. 15. 22:22
 7/25 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Egyszerűen pont lesz@rom, hogy ki, milyen nemű emberrel bújik ágyba. Nem az én dolgom. A melegfelvonulás viszont tényleg polgárpukkasztás, egy olyan dolog, ami még hátrányosabb helyzetbe hozza a melegeket. Azt tiltanám be én is.
2010. jún. 15. 22:23
 8/25 anonim ***** válasza:
77%

Úgy, hogy nem erőltetném az örökbefogadást, és nem engednék a melegfelvonulásokon olyan "fellépőket", magamutogató aberráltakat, akik sértik a jóízlést.

A melegek világa egy különleges közösség. Ami belefér egy éjszakai szórakozóhely repertoárjába, az nem biztos, hogy nappalra, az utcára is ugyanúgy illendő. Gondolok itt pl a papi ruhába bújó, szexet imitáló "szépfiúra", vagy a női nem karikatúráira, a sa nem férfi, se nem nő transzvesztitákra. Érdekes módon azok a transszexuálisok, akik valóban ellenkező nemmel születtek, mint aminek lélekben érzik magukat, teljesen képesek beolvasni, szinte senki nem mondja meg róluk, hogy nem az eredeti nemükkel élnek... Így azt hiszem, őket sokkal kevésbé közösíti ki a társasalom, mint a "művész-transzvesztitákat", akiknek a nőiség csak a sminkben nyilvánul meg.

Úgy gondolom, az a meleg, aki a szexualitását természetesnek veszi, nem kérkedik vele, azt ma a többség is elfogadja. Az örökbefogadás viszont már egy más téma, és ebben nem is nyitok vitát senkivel, ugyanis ott már nem csak a melegekről van szó, hanem a gyerekekről is. Az ő életük pedig nem lehet a melegek jogairól szóló vita tárgya.

2010. jún. 15. 22:26
 9/25 anonim ***** válasza:
78%

A felvonulasukat en is elitelem, es az en meleg barataim is.

Az a baj, hogy sokan ez utan itelnek es egyet sem ismernek.

Edesapamnak voltak korabban eleg kemeny beszolasai rajuk, persze csak otthon.

Aztan mas megvilagitasba tettem neki a dolgot.

Azt mondtam, Apa tetelezzuk fel, halalos beteg vagy, es egyetlen mutet segithet rajtad.

Ezt a mutetet viszont csak ket ember tudja elvegezni az orszagban. Az egyik egy homoszexualis a masik egy hetero.

Valaszthatsz a orvos kozul ki mutson meg.

De egyet tudnod kell roluk.

A hetero orvos, csaladi konfliktusok kozepedte el, allandoan ideges.

A meleg orvos viszont boldog kiegyensulyozott parkapcsolatban el.

Melyiket valasztod, ki mutson meg, egy idegbajos hetero, akinek lehet epp az elete legszarabb napja, vagy egy boldog meleg?

Erre apamnak elkerekedett a szeme, es mondja b..ki megfogtal, igazad van!

Azota nem mondd rajuk egy rossz szot sem.

2010. jún. 15. 22:31
 10/25 anonim ***** válasza:
22%
a magukat annak vallók jelentős adókedvezményben részesülnének :P
2010. jún. 15. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!