Ezért érdemes punknak lenni? Szép életcél.
Ok lazadnak 😃 az a legnagyobb problema hogy a punk-ok 90%-a azt sem tudja mirol szol ez a stilus. Feltunesi kenyszer es ilyesmik allnak leginkabb a hatterben. Azert talan akadnak normalisak is mint a 2-es. Bar ne feledjuk hogy ez a GYK. Itt mindenki sikeres 😃
Punk vagyok. Szeptemberben kezdem az egyetemet Bölcsészettudományi karon. Nagyon érdekel a történelem :)
Sokféle Punk van. Igen, van az a rétege aki kukákat dönt fel és kannásbort iszik. Általában az építőiparban dolgozik. Van az értelmesebb része aki nem lázad minden ember ellen igenis elfogadó és tiszteletben tartja a masik stílusát. Legyen az szubkultúrabeli vagy külsős. Egyébként nem kell elítélni a punkokat.. Az értelmesebb réteget. Én általánosban mindenből jeles voltam, gimibe is tartottam a 4,2-es átlagot. Egyébként van olyan fodrász barátom aki goth és szintén normális életet él csak extrém az öltözet haja. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!