Holnap van a ballagás az unokatesóm egy nyomorék, olyan gáz és neki kell virágot adnom, de a többiek nem tudják hogy ő az unokatesóm, most hogy terjesszem el gyorsan hogy ő az unokatesóm és nem az aki tetszik?
Amelyik le k....zta az számolhat a következményekkel, ... ő sem kap virágot :D
De most őszintén egy ilyen bunkó hangnemű kérdésre mit vársz?Hogy majd mindenki pattogni fog az őrömtől hogy segíthet neked?
Én elhiszem hogy sok barátnőd,de változtass a stílusodon mert később egy se lesz, amikor rájönnek milyen vagy valójában, egyébként ez megint csak téged minősít hogy elkezdtél mindenkit leosztani de érveket nem tudtál felhozni ellenük ... ez van fáj az igazság
De ha valamennyire is menthető vagy még akkor ezeket a mondásokat fogadd meg:-a családtagjainkat sose választhatjuk meg,de a barátainkat igen.-vagy-Bajban kerül ki az igaz barát-
Nem tudom mennyire érted ezeket.
Nézz mélyen magadba és gondolkozz el!
Nem vagy jóban az unokatestvéreddel, és jó képet kell vágnod hozzá?
Csak add oda neki a virágot, de ne nézz rá, akkor mindenki tudni fogja, hogy nem kedveled. Majd csak megkérdik, hogy ki volt.
Odaadtad a virágot? Aszta, ez igazán nagy teljesítmény... Nem akarod, hogy elvigyelek téged esetleg cserébe nyaralni a Kanári-szigetekre, mert ezek után megérdemled...
Szerencstélen...
Nem lehet, hogy unokatesód is hasonló problémával küzd? lehet, hogy szegény már napok óta azon stresszel, hogy az unokatesója fogja neki átadni a virágot és akkor mindenki meglátja, milyen egy gyökér ribanc a rokona... neki még oka is lenne szégyellni téged.
hidd el, te vagy a gáz kisanyám, de nagyon.
nem olvastad hogy itt nem lehet másokat b***tatni?mindennek elhordani...csak hogy tudja mindenki nem dicsekvésből mondom(de azt utálom ha valaki azt mondja csúnya vagyok és ezt te mondtad ezért írom le)én egy nagyon szép lány vagyok nem vagyok szemüveges és mindenki szeret!ennyi az egész
szal kevesebb felesleges rizsát nyomj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!