Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Holnap van a ballagás az...

Holnap van a ballagás az unokatesóm egy nyomorék, olyan gáz és neki kell virágot adnom, de a többiek nem tudják hogy ő az unokatesóm, most hogy terjesszem el gyorsan hogy ő az unokatesóm és nem az aki tetszik?

Figyelt kérdés
már nem mondhatom meg anyuéknak hogy ne vegyen virágot,mert már vett.olyan ciki hogy ilyen nyomi az uncsitesóm..
2010. jún. 11. 15:55
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
meg a fiúkkal nem fogok beszélni h:figyi,ez igazából az uncsitesóm.....................akk ők hogy tudják meg?
2010. jún. 11. 16:37
 12/42 anonim ***** válasza:
69%

Szégyellhetnéd magad hogy még a családtagodról is így beszélsz. És kit érdekel hogy mások mit gondolnak,akinek igazán fontos vagy az úgy se az unokatesódról fog téged megítélni.

"Testvérek is gyűlölhetik és megvethetik egymást.

Ilyesmi előfordul, bármilyen borzasztóan is hangzik. De az ember nem beszél róla. Jobb eltussolni. Jobb nem is tudni róla."

/Thomas Mann/

2010. jún. 11. 16:40
 13/42 anonim ***** válasza:
85%

"Szégyelheted magad ! Az unokatesód nem tehet arról,hogy nyomorék,és te is lehetsz még az!"

Már most is az...

2010. jún. 11. 16:40
 14/42 anonim ***** válasza:
A nyomorék szószerint értendő, vagy mit jelent nálad?
2010. jún. 11. 16:42
 15/42 A kérdező kommentje:

álljatok már le hogy folyton engem basztattok!válaszokat várok nem megjegyzéseket szal nektek kuss .

am a nyomi nem szószerint értendő csak úgy értve hogy gáz,égő,ciki

2010. jún. 11. 16:44
 16/42 anonim ***** válasza:
55%
Édes anyanyelvünk!
2010. jún. 11. 16:47
 17/42 anonim ***** válasza:
Hisztizz egyet az osztály előtt, annál menőbb leszel.
2010. jún. 11. 16:50
 18/42 anonim ***** válasza:
65%

Azt hiszed, hogy attól menőbb leszel, hogyha mondjuk Brad Pittnek adnád oda a virágot?

Úgylátom belőled is egy szokásos magát nagyra tartó kis nyomorék nő lesz, aki nem igazán fogja semmire se vinni de legalább 4+ évig menő csajnak hiszi majd magát a suliban.

És mi van akkor, hogyha neki kell odaadni a virágot, én mondjuk leszarnám, hogy mit gondolnak mások, meg amúgy is, ha a rokonod, akkor add neki oda.

Ha jól vettem ki, akkor nem agyilag nyomorék, hanem szerinted nem néz ki jól, de vigyázz, nehogy megváltozzon az évek alatt, mert láttam pár embert, aki "férfiasodott" úgymond, utánna lehet majd ő fog téged lenézni.

2010. jún. 11. 16:57
 19/42 anonim ***** válasza:
41%
a mai fiatalság...!:):):)
2010. jún. 11. 17:00
 20/42 anonim ***** válasza:
49%

Nekem lenne egy tuti ötletem, de komolyan. Viszont ilyen hozzáállással inkább nem árulom el...

Még ha szégyenled is őt, fogalmazhattál volna szebben.

Na de legfeljebb ha eszedbe jut erről a megoldás, akkor jól van, ha meg nem, nem érdemled meg: Szalag...

2010. jún. 11. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!